TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det bliver også varmt i dag!

af | 27. jul 2018 | Nyheder

Endnu en varm dag i Danmark, og det betyder, at man i forbindelse med løbsdagen på Charlottenlund Travbane i eftermiddag har taget nogle forhåndsregler, således hestene skal være på løbsbanen kortest tid.

DMI lover op til 30 grader i eftermiddag – i skyggen – og det er jo ikke just temperaturer, vi er vant til på vore breddegrader.

Derfor har Dansk Travsports Centralforbund i samråd med Lundens dyrlæge Helge Jacobsen bestemt, at hestene, der i eftermiddag skal starte i løbene på Charlottenlund Travbane, skal kunne være på banen i kortest mulige tid.

Det betyder, at præsentationen til et løb nu foregår blot 4 minutter før der kaldes til Start – normalt er det 6 minutter, og at vinderen umiddelbart efter løbet kan køres direkte i stald i stedet for at blive kørt til vindercirklen og skridte rundt, imens der laves interview med den vindende kusk.

På Fast Track vil der dog blive lavet interview med vinderkusken, når denne har afleveret hesten i stalden og dette vil – i sagens natur – ske fra staldterrænnet.