TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derfor glippede rekorden

af | 24. nov 2017 | Nyheder

Alt var lagt til rette for at Bandit Brick med Steen Juul kunne sætte sejrsrekord, men hesten blev fældet af en episode, der skete kort efter start!

Efter blot 100 meters kørsel sad Aros Line med Birger Jørgensen i spids – på trods af at de havde startplads i anden række!

Det kunne lade sig gøre ved den situation, der opstod, da Rex Royal med Rene Kjær galoperede kort efter start.

Det gav plads til Aros Line til at skyde frem, mens Bandit Brick med Steen Juul, der startede fra spor 8, blev hængende lidt på Rex Royal – og derfor ikke kunne nå frem til spidsen.

-Vi taber løbet i starten. Det er der ingen tvivl om. Vi var på vej mod spidsen, men da Rex Royal galoperer bliver vi hængende på den, mens Aros Line med Birger Jørgensen kunne smutte indvendigt og frem til føring, siger Steen Juul. – Var vi kommet frem til fringem, så havde Bandit Brick vundet,

-Jeg troede dog, at jeg havde en bedre hest end Birger, og mente nok, at jeg skulle kunne slå den udvendigt fra.

-Det gjorde vi også, men at der så kommer en nede bagfra og spurter forbi. Ja, sådan er væddeløb, siger Steen Juul.

-Jeg troede meget på sejr i dag, og jeg valgte at starte Bandit Brick med sko på. Hesten leverede en fin præstation og jeg kan ikke være andet end være tilfreds med ham. Selv om vi blev slået i dag, så øndre det ikke mit syn på hesten. Det er en super-hest,

-Om han fortsat skal starte? Ja, så længe vi har det milde vejr, så vil jeg ikke udelukke det, men fremover bliver det en almindelig matchning af hesten, hvor vi går efter at tjene nogle penge – og ikke sejre, som vi har gjort her på det seneste, slutter. Steen Juul.