TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyupdate fra Steen Juul

af | 21. jul 2018 | Nyheder

Steen Juul melder alt vel med staldens Derbykandidater, men forventer ikke at få alle fire heste med i Derbyet. 

-Det er selvfølgelig det, vi arbejder frem mod, men der er så mange ting, der skal stemme for at det lykkes, siger Steen Juul, som i fjor havde fem heste med i Derbyet, men det bliver altså ikke tilfældet i år – ikke mindst fordi stalden “kun” har fire heste med i Derbyprøverne:

-Champions Peak (Scarlet Knight) gik fremragende sidst på Lunden efter fejl. Bønsdorf skrev, at han hoppede over en hvid pæl, men det ved jeg ikke rigtig om var tilfældet. Bagefter ville jeg bare køre et “læreløb” med ham, men han var så frisk og gik et kanonløb. Uden uheld havde vi mindst været nummer to.

Champions Peak. Foto: Martin Timm Holmstav

Chablis (Love You) driller os lidt med at galopere, som han gjorde senest i Jydsk 4-årings Grand Prix. Vi leder efter en årsag og prøve at finde ud af, om der er noget, der generer ham. Med mindre der er en påviselig årsag, er det som regel fordi de vil fortælle, at de har ondt et eller andet sted, men der er ikke noget der tyder på en skade – det er bare småting.

-Chablis er fin i arbejde og starter sidste gang inden Derbyprøverne på Jägersro på tirsdag.

Chock Nock (S J’s Photo) har gået imponerende op til Jydsk 4-årings Grand Prix, hvor han desværre galoperede. Galoppen sidst på Jägersro var han helt uden skyld i; vi kom fra tillæg og der var én foran os, som stod helt stille, så jeg måtte rive ham uden om for at undgå sammenkørsel. Det var bare uheld.

Catch Me A Winner (S J’s Caviar) er talentmæssigt ikke under de andre, men jeg har haft svært ved at få ham i gang. Han er langt fra på det rigtige niveau endnu.