TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbykandidat?

af | 13. jul 2014 | Nyheder

Vel er der stor forskel på at vinde et klasseløb for heste under 108.000 kroner og så dyste i toppen af Derbyårgangen, men Trust Boom Bay ser ud til at have evnerne til at gøre det.

Trust Boom Bay med Birger Jørgensen var uden konkurrence

Trust Boom Bay med Birger Jørgensen var uden konkurrence

Sidste søndag smed den en sikker sejr væk i Grand Prix-consolation på Jydsk Væddeløbsbane, hvor den var kommet hjem i en kilometertid på omkring 1.5 sekunder bedre end vinderen af hovedløbet.

Denne søndag holdt Trust Boom Bay (Trophy Catch) sig ved jorden og trods 40 meter tillæg vandt den med 40 meters før nærmeste konkurrent!!!!

Vindertiden var 1.15.9 på en bane der var vurderet til minus 2 sekunder.

Og bemærk, at løbet for heste under 500.000 kroner, vandtes af Obelix Damhus, der noteredes for 1.16.2a/2000 m.-

Det sætter Trust Boom Bays præstation i relief!

– Det var dejligt at se ham gå fejlfrit. Jeg havde ikke ændret noget i forhold til Aarhus – bortset fra at det nu var Birger Jørgensen, der kørte, sagde træneren Dennis Olsen efter sejren.

– Planen er at starte Trust Boom Bay i Lundens 4 års Finale senere på måneden, og derefter gælder det Derbyprøverne, sagde Dennis Olsen.

Steen Juul blev dagens mand på Lunden med to sejre og tre andenpladser.

Han vandt med datterens Palermo Tårs (Storstadsbusen) samt med John Ulrik Bastrups Supercool Langkjær (Tap In), der dermed fik revanche for diskvalifikationen i Aarhus sidste søndag.