TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyfavoritten til Aalborg

af | 19. maj 2015 | Nyheder

Næste start for Derbyfavoritten Winston Sisa bliver et 4-årsløb i Aalborg den 3. juni. Det fortæller hestens træner Jan Dahlgaard til travservice.

Winston Sisa er snart tilbage i løbene.

Winston Sisa er snart tilbage i løbene.

Det har ikke været let for Jan Dahlgaard at finde løb til staldens stjerne, Winston Sisa. En 4-åring med 633.500 kroner findes der ingen nemme opgaver til.

– Efter sæsondebuten i Skive, hvor han galoperede, er Winston Sisa behandlet behandlet i et knæ, og derfor ville jeg ikke starteham på Copenhagen Cup-dagen. Det syntes jeg lå for tæt på, siger Jan Dahlgaard.

– Derfor har jeg planlagt at starte ham i et 4-årsløb i Aalborg den 3. juni og derefter gælder det 4 Års Prøven på Jydsk Væddeløbsbane. Han træner vældigt fint, og det er klart, at jeg glæder mig meget til at få ham i løb igen.

Winston Sisa (ENS Snapshot) er ikke den eneste hest med årgangsambitioner, der står i stalden hos Jan Dahlgaard.

Her er nemlig også Win Esterel (Esterel Sunset), der selv om den satte ny rekord 1.14.6a/2000 m på Copenhagen Cup-dagen skuffede.

-Ja, han var ikke som bedst, og blodprøver har vist at han havde en infektion i kroppen. Han har været under behandling, og nu satser jeg på at få ham klar til 4 års Prøven i Aarhus, sigr Jan Dahlgaard.