TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyets dark horse

af | 19. jun 2014 | Nyheder

Tano Bork fremstår som den umiddelbare storfavorit til Derbyet, men bag den er der flere, der vil kunne blande sig i kampen om en topplacering i kampen om et Blå Bånd i Derbyet.

Tokio Hotel Hall - svensktrænet dark horse til derbyet. Kanal 75.

Tokio Hotel Hall – svensktrænet dark horse til derbyet. Kanal 75.

En af dem er Tokio Hotel Hall, der trænes i Sverige af Ulf Stenströmer, der har danske derbydrømme med den brune hingst.

Tokio Hotel Hall, der er opdrættet af Jürgen Hanke, vandt onsdag aften en besnærende sejr med Bjørn Goop i sulkyen  i et V86-løb på Vaggeryd-banen.

Fra en position i fjerde par udvendigt med 1000 meter tilbage arbejdede Tokio Hotel Hall sig fremad i tredje- ja, sågar fjerde spor på opløbshjørnet, og ned gennem opløbet afgjorde den sikkert løbet til sin fordel.

Tokio Hotel Hall vandt i 1.13.6a/2140 m foran Vice President med Peter Ingves og længe førende Day Sun Dream med Svend Dyhrberg.

Det var fjerde sejr i ni starter i år for Tokio Hotel Hall, der i alt har 10 starter i karrieren.

Med gårsdagen sejr rundede den 200.000 SEK i indtjening. Rekorden er 1.13.3a/2140 n sat i Elitloppsweekenden på en tredjeplads,

Tokio Hotel Hall blev som åring solgt for 24.000 Euro eller 180.000 kroner.

Den er efter Andover Hall og den italienske hoppe La Star Bi v., Toss Out, der kommer ud af samme hoppelinie som Hankes stjernetraver, Classic Grand Cru.