TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyauktionen: Vi præsenterer 15 Hollywood Shadow

af | Auktioner, Nyheder

Derbyauktionen 2020

15 Hollywood Shadow

Brun hoppe født den 10. maj 2019

v. Dominion Beach (us) – Sopran Sund (se) v. Viking Kronos (it)

Opdrætter og anmelder: Stutteri Shadow + 45 20 87 02 15

Samme moder som Red Hot Dynamite 5.7. mio. SEK.

Hollywood Shadow

Når man ser på katalogsiden for Hollywood Shadow, så springer hendes broder Red Hot Dynamite omgående i øjnene.

Red Hot Dynamite (Enjoy Lavec), var et kæmpe talent, der var Sveriges bedste 3-åring med sejre i såvel Svenskt Trav Kriterium, begge E3-finaler, og Breeders Crown.

Red Hot Dynamite nåede blot at starte 30 gange og vinde 16 sejre inden karrieren måtte afbrydes. Da havde han tjent 5.671.672 SEK – eller 189.000 SEK pr. start!

Men Red Hot Dynamite er ikke det eneste gode afkom moderen, Sopran Sund har lavet, men han er helt klart det bedste.

Også M T Felicia (Revenue) var en fin væddeløber, der satte rekord 1.13.0 og tjente 531.000 SEK, og hun er i avlen moder til Zolicia (Zola Boko), der som 4-åring i Finland løb 1.12.5 og har tjent 32.565 Euro.

En anden søster til Hollywood Shadow er MT Giselle (Pine Chip), der er moder til bl.a. MT Nordic Spirit (Quite Easy), der nu har rekord 1.12.6 og har tjent 434.758 SEK.

Hollywood Shadow

I 2015 købte Stutteri Shadow Sopran Sund, der var i fol ved Quite Easy.

På Shadow fik hun hoppen Donttakeiteasy, der allerede som 2-åring viste store evner for træner Kaj Jensen, men som uheldigvis kom alvorligt til skade som 3-åring og måtte aflives.

Der ingen tvivl om at Donttakeiteasy var en af D-årgangens allerbedste hopper!

Hollywood Shadow tilhører første årgang efter Muscle Hill-sønnen Dominion Beach.

Dominion Beach kan ikke blot bryste sig af at være søn af Hambletonianvinderen Muscle Hill, men hans moder, Windylane Hanover var også en topvæddeløber og vandt bl.a. Hambletonian Oaks.

I avlen er hun ikke blot moder til Dominion Beach, men også til hans helbroder, amerikanske Muscle Diamond, vinder af 20 sejre, med rekord 1.08.5 og vinder af 834.424 dollars samt til hans helsøster, danske Expensive Attention 1.13.5 -152.645 kr., der er en af favoritterne til sejren i Dansk Hoppe Derby efter at have vundet en Hoppe Derbyprøve.

Om moderlinjen på Hollywood Shadow i øvrigt: Det er fra denne linje kendte topheste som Victory Dream, Dream on Valley OM, Sir Taurus, Re Dei Jet, Crazed, Dream Vacation m.fl. også kommer.

Link til katalogside på Derbyauktionens hjemmeside – klik her

Hollywood Shadow

Alle fotos taget af Jesper Elbæk.

OBS: Alle præsentationer af åringer til Derbyauktionen kan findes på linket Derbyauktion 2020 øverst på dette site – efterhånden, som de er blevet offentliggjort her på travservice.dk – tjek linket og læs de øvrige præsentationer af auktionsheste.