TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyauktionen: Simoni præsenterer

af | 17. aug 2016 | Nyheder

Peter Simoni har to åringer med på Derbyauktionen . her præsenteres hoppe Douscka Simoni, der er lillesøster til den lovende Boris Simoni, der har vundet tre sejre og tio andenpladser i fem starter for Jeppe Juel.

Præsentation udarbejdet af Karsten Bønsdorf, travservice.dk august 2016

           36 Douscka Simoni           

 Brun hoppe født den 1. maj 2015
Great Challenger (us) – Malutka Simoni v. General November (de)

Lillesøster til Boris Simoni – ud af en af dansk travsports stærkeste moderlinjer.Douschka-Simoni

En af fire hopper på Derbyauktionen efter championhingsten Great Challenger, der har avlet klassiske vindere af såvel Dansk Opdrætningsløb som Dansk Trav Kriterium og Dansk Hoppe Kriterium m.m.  – og ikke mindst Copenhagen Cup og Europæisk 3 års Championat!

Great Challengers afkom udmærker sig ved at være tidlige, være omgængelige og have stor holdbarhed. Ikke blot herhjemme, men især i Norge er afkom efter Great Challenger særdeles efterspurgte.

Great Challenger er søn af Conway Hall, der er en af de tre linjedannende Hall-brødre i USA. Angus Hall og Andover Hall er de to andre.

Moderen til Great Challenger, Ali’s Cat er også moder til Hambletonian-vinderen Amigo Hall (Balanced Image) – avlshingst i Canada.

Douscka Simoni kommer ud af en af dansk travsports stærkeste moderlinjer.

Oldemoder Gå Ombord (Pay Dirt) var ikke blot en meget fin væddeløber, men hun avlede den ene stjerne efter den anden.

C Tøj Frøkjær (Lindy’s Crown) var nok den bedste og efter sejr i Europæisk 3 års Championat blev den solgt til Italien. Forinden havde den været målfotoslået i Orsi Mangelli af Conway Hall!!

C Tøj Frøkjær havde utvivlsomt været derbyvinderen i sin årgang, og således fulgt på sine ældre brødres toppræstationer i årene forinden. Her var Up To Date Frøkjær nummer tre og Besøg Frøkjær nummer to!

To af Gå Ombords døtre gjorde det også godt. Drøn På Frøkjær vandt Dansk Opdrætningsløb og On Board Frøkjær Dansk Hoppe Kriterium.

De har begge senere gjort det godt i avlen.

En anden søster, Salut Frøkjær (efter franske Minou du Donjon), gjorde det godt i avlsboksen, hvor hun blev moder til bl.a. Frøkjærs Jeans (Little Devil), der vandt Grand Circle 4 års Championat, Derbyrevanchen i Aalborg og siden hen vandt den på Vincennes!

Salut Frøkjær er mormor til Douscka Simoni. Hendes moder, Malutka Simoni, har den tyske Valley Victory-søn, General November som fader.

Malutka Simoni var en fin væddeløber, der satte rekord 1.14.3 og tjente 175.989 kroner.

Malutka Simoni har tidligere født Boris Simoni (Ready Cash), der har indledt sin væddeløbskarriere særdeles fornemt med tre sejre i træk efterfulgt af to andenpladser.

Douscka Simoni er moderens andet afkom.

Se auktionsside – kik her

Se video

Douscka Simoni er opdrættet af Peter Simoni – tlf +45 21 55 75 55