TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Derbyauktionen: 1 Diamondwind (m.video)

af | Nyheder

 Præsentation udarbejdet af Karsten Bønsdorf, travservice.dk august 2016

 cowboyland

1 Diamondwind

Brun hingst født den 9. juni 2015

Wishing Stone (us) – Odyssee Eastwind v. Cygnus d’Odyssee

Fra første årgang efter Copenhagen Cup-vinderen m.m. Wishing Stone
– moderen vinder af Dansk Hoppe Derby.

diamondwind

Nu kommer den første årgang efter populære Wishing Stone under hammeren. Og populær, det var Wishing Stone på begge sider af Atlanten.

Hingsten med det store fighterhjerte – fik han tidligt tilnavnet, da han startede i de store amerikanske årgangsløb.

Wishing Stone vandt bl.a. det klassiske Kentucky Futurity og var nummer tre i The Hambletonian Stakes. Derefter blev han sendt til Europa, hvor han i sin første start i Vintermeetinget på Vincennes som 4-åring satte banerekord for aldersgruppen, 1.11.0a/2100 m. Siden vandt han storløb i Toulouse med en førstepræmie på 80.000 Euro. En måned senere vandt Wishing Stone det store svenske løb, Konge-pokalen på Åby Travet.

Wishing Stone har deltaget i Elitloppet og mon ikke vi er mange, der fortsat kan huske hans fantastiske afslutning for Jeppe Juel, da han sejrede i Copenhagen Cup?

Wishing Stone kom tilbage til USA, hvor han dystede i den absolut bedste klasse og som hhv. 6- og 7-åring vandt tilsammen 10 sejre i 36 starter og tjente mere end en halv million dollars.

Og det var efter at have deltaget i de store unghesteløb som 2-­ og 3-åring og dystet på højeste niveau i Europa.

Det vidner om en tidlig udvikling og i høj grad også om holdbarhed!

I alt vandt Wishing Stone 2.4 millioner dollars, vandt 24 sejre og satte rekord 1.09.0.

Wishing Stone har således givet sig selv den allerbedste anbefaling og når man desuden ser på, hvordan hans helbroder Make it Happen (der ikke har haft nær sammen løbskarriere) er slået igennem i avlen i Sverige – bl.a. med Derbyvinderen Poochai 1.11.4 – 4.4 mio SEK, så er der god grund til at tro på en flot avlskarriere for Wishing Stone.

Moderen til Diamondwind er den fine hoppe, Odyssee Eastwind, der satte rekord 1.12.3 og tjente 958.884 kroner – og bl.a. vandt det fornemste løb i Danmark for en 4-årig hoppe, Dansk Hoppe Derby.

Ja, og desuden blev det til sejre i Grand Circle 4 års Hoppe Championat, Aalborgs Store Hoppe Pris m.m.

Odyssee Eastwind er et af de succesrige avlskryds mellem fransk og amerikansk blod, men med mest amerikansk blod i sig

Hendes fader, Cygnus d’Odyssee er søn af Workaholic (Speedy Crown), der fik lov til at virke i fransk avl, og som har haft virkelig stor betydning, mens moderen er den amerikanske Super Bowl-datter, Royal Sport, der udover Odyssee Eastwind også er moder til dennes helbroder, Roy Bourbon 1.12.2 – 136.126 Euro – vinder af 23 sejre.

Første afkom efter Odyssee Eastwind, Big Sport (Turbo Sund) døde uheldigvis som unghest. Næste afkom, 2-årige Celebrity Wind (Magiccarpetride) er i træning hos Anders Pedersen, som han betegner som særdeles lovende.

Se katalogside – klik her

Se video

Opdrætter og anmelder: Cowboyland, Aalborg. Tlf 40 18 78 58cowboyland