TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Den nordiske travfest er i gang!

af | 24. maj 2014 | Nyheder

v75

Efter fredagens lille appetitvækker indledes Elitlopps-weekenden for alvor i dag, hvor Solvalla byder på hele 15 løb af bedste kvalitet. For selvom lørdagen ofte betegnes som ”spilledagen” og søndagen som det sportslige højdepunkt, så er der masser af komme efter i den svenske hovedstad i dag.

Første løb afvikles allerede kl. 10.30, hvor Flemming Jensen skal forsøg at tage lidt revanche for fredagens mere sekundære placeringer. Våbnet hedder her Red Rapide. Derefter er der pause indtil Lunch-løbene, der indledes kl. 12.45, hvorefter løbsdagen for alvor skydes i gang.

O’Grady slipper for Commander Crowe
Allerede i eftermiddagens 3. løb er der sport på højeste niveau. Her afvikles første indledende heat af Sweden Cup, hvor de danske forhåbninger knytter sig til O’Grady. Konkurrencen er naturligvis hård, men med den rette tur er en finaleplads vel ikke helt umulig for O’Gradys vedkommende. Og med danske sejre i 2000 (Rudolf Le Ann), i 2011 (Local Conch) og i 2012 (Neo Holmsminde) er der noget at leve op til.

I den anden afdeling af Sweden Cup er der desværre indløbet afbud fra løbets store trækplaster i form af Commander Crowe, der står med feber. Dermed må favoritværdigheden på forhånd deles mellem Francais Du Gull og Monster Drive, men vi er som bekendt meget klogere allerede efter de indledende afdelinger.

V75-jackpot og Harper Hanover
Sidenhen følger traditionen tro et uhyggeligt spændende V75-spil, der tilmed krydres med jackpot og mange danske og dansktrænede heste til start. Og det hele sluttes af med det stayerløbet Harper Hanover med de mange flotte danske meritter. Tøjseksperten, Bastian Birke, Cool Amber og i fjor Nougat Ås er allerede indskrevet i historiebøgerne, og spørgsmålet er herefter, om der som vinder af 2014-udgaven kommer til at stå Frozen, Rocky P H, Rebus eller New Line.

Glæd jer – den nordiske travfest er skudt i gang.