TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Den nemmeste vej til Elitloppet

af | 28. apr 2014 | Nyheder

digital-ink1505

Inden for fodboldens verden har det altid heddet sig, at den nemmeste vej til europæisk fodbold går gennem pokalturneringen. Og måske var det dén motivation, der gjorde sig gældende, da Skagen i midten af 80’erne slog giganten Brøndby.

Inden for travet må den nemmeste vej til den ypperligste arena og det største løb være de kommende to ugers Gulddivisioner inden for V75-spillet. Hver sejr giver nemlig direkte adgang til en plads blandt de 16 i Elitloppet d. 25. maj. Og første runde afvikles på lørdag på Örebro-banen i det midtsvenske.

På papiret ligner det, at Stefan Melander kan få en hest med i Elitloppet og dermed førsøge at gentage successen med Iceland for år tilbage. Hans femåring Digital Ink ser ud til at blive lørdagens favorit, men spor i anden række trækker naturligvis lidt ned. Omvendt skal den kunne besejre emner som Kadett C D – ligeledes fra bagspor -, hjemmebanehesten I Saw You og Reven d’Amour. Sidstnævnte galopperede fra start i onsdags, hvor den var oppe imod bl.a. Panne de Moteur.

Starlisten til lørdagens Gulddivision over 1609 meter ser således ud:

1 Perfectly Enough – Erik Adielsson
2 Hard Livin – Daniel Redén
3 Reven d’Amour – Björn Goop
4 Bon Frecia – Jorma Kontio
5 Photo Sea – Daniel Olsson
6 Winmecredit – Torbjörn Jansson
7 I Saw You – Åke Lindblom
8 David Sisu – Ulf Ohlsson
9 Digital Ink – Örjan Kihlström
10 Kadett C.D. – Robert Bergh

Set med de meget rødhvide briller på, så må man igen ærgres lidt over, at vi aktuelt ikke har heste, der kan  eller måske snarere ikke er manageret til at udfordre ovennævnte. Man komme næppe billigere til en Elitlopp-billet end via løbet på lørdag. Oven på gårsdagens opvisning ville Stelton da have være hyperspændende at se her…..

Og ugen efter kolliderer den sidste “gratis” plads til Elitloppet med vores egen Copenhagen Cup, så her er der næppe heller danske heste, der tager kampen op.

 

Ørebro afvikler lørdag også deres store stayerløb Örebro Intn’l om en førstepræmie på 400.000 sek. Og her har danske heste bestemt vist deres værd. Den allerførste udgave i 2003 blev vundet af Equator Damhus, der for Knud Mønster overraskede alt og alle ved at besejre den ligeledes danske favorit Frække Frederik, og siden har også in Cap’n Gown (Steen Juul) og New Line (Åke Svanstedt) vundet løbet.  Og sidstnævnte forsøger sig igen via følgende startliste:

Orebro Intn’l, 3140 meter

1 Kemas Magic – Fredrik Persson
2 Super Photogenic – Niclas Stenquist
3 Diamond of Ace – Leif Witasp
4 Corleone Shark – Pekka Korpi
5 Ciske de Rat – Björn Goop
6 Bar Plombier – Torbjörn Jansson
7 Jupiter Rodney – Palle Günther
3160 meter
8 On Hold – Magnus Jakobsson
9 Narold Vox – Ulf Ohlsson
10 Sem Jafet – Peter Untersteiner
11 Mellby Viking – Jorma Kontio
3180 meter
12 On Track Piraten – Hans R Strömberg
13 Beau Mec – Robert Bergh
14 New Line – Anders Svanstedt
15 Porthos Amok – Örjan Kihlström