TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

De svenske stjerner fik norske stryg!

af | 8. apr 2014 | Nyheder

Kjell P Dahlström´s Minne blev i går afviklet på hans gamle hjemmebane Mantorp, hvor en samling af nogle af de bedste femåringer i Norden var samlet til start.

Det var første gang, at den svenske derbyvinder Mosaique Face skulle møde Digital Ink, men de blev begge snydt af den norske derbyvinder Support Justice, som kørt af Geir V Gundersen suste forbi til sejr.

Lutfi Kolgjini var som vanligt offensivt indstillet og kørte Mosaique Face til spids. Kort derefter ankom Stefan Melander til dødens med Digital Ink og nedad sidste langside blev der kørt væddeløb. Bagved tabte Support Justice en længde til de to kombattanter i spids, men han kom uimodståeligt tilbage i opløbet og gled forbi en tapper Digital Ink.

Support Justice vandt som nævnt det norske Derby sidste år og er i det hele taget en stjerne, der står foran en international karriere. Han har startet 18 gange og vundet 14 sejre, og vandt gårsdagens løb i tiden 1.12,6/2140m/a og tjente 150.000 sek.

Han er faldet efter outcross-hingsten Kadabra, som i Danmark er kendt for derbyvinderen Stand And Deliver og Dadadak, og meget tyder på, at han avler stor styrke i hans afkom. Kadabra er nu 15 år og var som unghest i træning hos Jimmy Takter. Faderen til Kadabra hedder Primrose Lane og morfaderen er ligeledes på vore kanter ukendte Trottin´Happy. Et gæt er, at styrken kommer fra Meadow Road, som er far til Primrose Lane.

Der var også andre stjerner til start på Mantorp i går. Fredrik Persson luftede sin derbykandidat Boys Going In (Going Kronos), som vandt et billigt løb i overlegen stil, og ultra-afstammede Sloppy Joe (Muscle Hill – Pine Dust) vandt sin anden karriestart kørt af Erik Adielsson. Der blev også sat en banerekord, da Jørgen Westholm-trænede She Loves You F.I. (Love You) vandt i tiden 1.12,6/1660m voltestart kørt af Johnny Takter.

På Färjestad noterede vi en sejr til Paw Mahony, som vandt et P 21-løb med Action Man (Zerberus).

Supported Justice spurter forbi Digital Ink

Support Justice spurter forbi Digital Ink