TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

De store gevinster til Norge og Sverige

af | Nyheder

Med to vindere til hhv. 26,40 og 17,39 i odds blev lørdagens V5-spil på Billund Trav  for stor en opgave for de fleste spillere.

Bella Princess med Kent Friborg var dagens største overraskelse. KM Foto

Efter Bella Princes (Made Unbeatable) med Kent Friborg, der sejrede i 2. afdeling til 26,40 i odds og Angelina Ballerina (David Raymond) med Svend Åge Vindbjerg, der sejrede i 3. afdeling til odds 17,39 i odds var der blot 14 systemer tilbage i V5-spillet efter 3. afdeling.

I 4. afdeling blev det en ny hoppesejr, da Theodora Garbo (From Above) med Rene Kjær kunne vinde . og så var der blot 7 kuponer tilbage.

De seks af dem satsede på Wonderboy med Steen Juul som vinder i sidste afdeling, men den måtte se sig henvist til andenpladsen af Aros Line (Great Challenger) med Birger Jørgensen, der førte det meste af løbet.

Aros Line var kun af krydset på to kuponer, og de var spillet i hhv. Sverige og Norge.

Den svenske kupon havde blot kostet 144 kroner og havde en ugarderet afdeling – måske var det Chaplin (Leonardo Grif), der vandt i 1. afdeling sikkert for Jeppe Juel.

Den svenske kupon vandt 104.568 SEK, mens den norske gevinst blev 105.821 SEK værd på grund af kursdifferencen.

Ingen danske spillere havde muligheden for en sekscifret gevinst – puljen i danske kroner var på 157.695 kroner.

Der var kamp om trænerchampionatet og den kamp vandt Birger Jørgensen, idet han kom på vinderpladsen to gange – først med Aros Line og siden med Counterstrike.