TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

De står i kø

af | 15. maj 2015 | Nyheder

Interessen for at starte i Billund i eftermiddag er stor – 120 startanmeldte heste i 10 løb er det klare bevis. Det er da også en stolt direktør Christian Hundebøl, der i sin indledning i baneprogrammet skriver:DH_BILLUND_TRAV_LOGO_CMYK (2)

Da startlisten til dagens løb forelå, var det dejligt at lade blikket glide hen over de 10 løb. Der var udskrevet 9, men interessen for at deltage var så stor, at man måtte dele et løb, og desuden skuffe flere med, at der i de øvrige ikke var plads til netop deres hest. Vi er selvfølgelig kede af, at ikke alle kunne komme med, men vi er også glade og stolte over, at de aktive stadig ser Billund Trav som et yderst attraktivt sted at starte sine heste. I en tid hvor Billund Trav sammen med Nykøbing Falster Trav har været nævnt som lukningstruet, er det en klar ”formbesked”, der her gives. Billund Trav har altid været – og står stadig som – en af de baner i landet, hvor der stater fleste heste i løbene!

Billund Trav har tilspil fra Norden i eftermiddag, hvor løbene starter klokken 15.45 – baneprogrammet kan downloades fra dette link – klik her