Nyheder

Find travservice på facebook

De fleste galoperede

af | Nyheder

Seks ud af ti startende galoperede i det franske kvalifikationsløb til UET Grand Prix, der blev kørt fredag aften på Vincennes og så vandt en outsider til 15 gange pengene, som kun de færreste nogensinde har hørt om.

Så sikkert vandt Drole de Jet kvalifikationsløbet til UET Grand Prix. Foto Gerard Forni

Den store favorit Django Riff med Yoann Lebourgeois var ude med galop i starten, og derefter var bordet dækket til staldkammeraten, Dawana med Anthony Barrier.

Denne er med en indtjening på 649.000 Euro den mest vindende hoppe i årgangen.

Dawana (Ready Cash) kom til spids, men i opløbet kunne den ikke forsvare sig over for Drole de Jet (Coktail Jet) med sin træner Pierre Vercruysse, der speedede frem til en sikker sejr i 1.13.2a/2100 m. Dawana holdt andenpladsen i 1.13.3, mens Dream Darling(Sam Bourbon)  med Jean Pierre Dubois blev nummer tre i 1.13.5 efter et løb i andet par udvendigt. På fjerdepladsen – og som den sidste hest, der fik noteret tid  fulgte Dalixoria (Prince d’Espace) med David Thomain i 1.13.7.

Fire placeringer var lig med de fire franske pladser, der var til finalen i UET Grand Prix lørdag den 30. september på Solvalla.

Det bliver dog kun Drole de Jet og Dream Darling, der stiller op – de andre meldte fra umiddelbart efter løbet.

Vinderen Drole de Jet var den hest   i løbet, der havde tjent næstmindst med 71.670 Euro, og indtil i aftes havde den blot vundet tre sejre og bedst løbet 1.13.0 på en andenplads over 2100 meter auto. Nu fik den øget sin indtjening med 30.000 Euro.

Dens moder, Likely Jet har tidligere født bl.a. Bobby Jet (Rieussuc), som Stald Rita har ejet. Hendes hidtil bedste afkom har været Redlight Jet 1.11.5 – 242,212 Euro, der som Drole de Jet også har Coktail jet som fader.