TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

De åbne derbyprøver

af | 13. aug 2016 | Nyheder

Fire åbne prøver er menuen søndag på Lunden og fra disse kvalificerer de to første og to bedste – fra pointberegningen – tredjeheste sig direkte til Menhammer Dansk Trav Derby søndag den 28. august.

1. åbne prøve:

Umiddelbart ligger det til at to heste gør op om denne prøve.

Amazing Dynamite og A Delicious One ligner heste, der er et hoved højere end de øvrige og allerede prøvet i hårdeste konkurrence.
Amazing Dynamite galopperede i Jydsk 4-års Grand Prix, men plejer at være sikker og træneren er yderst tilfreds med sin hest for øjeblikket.

Amazing Dynamite

Amazing Dynamite

A Delicious One gik rigtig godt som undertippet tredje til Axel og Aron the Baron i Grand Prix’et og han har sporfordelen af de to.

A Perfect Torkdahl galopperede senest som kæmpefavorit efter to flotte sejre i træk. Kan være den der snupper tredjepladsen og dermed er i spil til Derbyet.

Aston Martin har ikke rigtig kunnet komme op i den fart den viste sidste år, men distancen passer fint for ham og med tempo på har han en god afslutning.

Vi tipper: 9 Amazing Dynamite – 5 A Delicious One – 8 A Perfect Torkdahl – outs. 10 Aston Martin

2. åbne prøve:

Igen en favorit med inderspor i form af Aron the Baron, der får Birger Jørgensen i vognen. Han er starthurtig og kan sikkert godt svare spidsen op og sker det ligger sejren lige for.

Aron the Baron - Foto Ole HIndby

Aron the Baron – Foto Ole HIndby

Attention Bøgedal var helt forrygende sidst efter flere flotte præstationer på NFT og trådte pludselig ind i derbysammenhæng. Anden række kan betyde ryg på Aron the Baron fra start og det er nærmest optimalt.

Alpha Peak har bare gjort fire starter, men har vist ganske god kapacitet i udelukkende udenlandske starter.

Armani A P har trukket et godt spor. Galopperede – iflg. kusken – en topplacering væk i Grand Prix’et og kommer i topform her.

Vi tipper: 1 Aron the Baron – 9 Attention Bøgedal – 2 Armani V P – outs. 7 Alpha Peak

3. åbne prøve:

Apapmand har virkelig manifesteret sig som en af de allerbedste i årgangen og vundet bl.a. Sprintermesteren og senest også på Sprintermäster-dagen i Halmstad. Indersporet kan være en fælde, men han kan være hurtig fra start.

Apapmand - Foto: KMFoto

Apapmand – Foto: KM Foto

Agenda er dejlig sejrsvant og Leo Søndergaard Larsen har sat Steen Juul på sin hest og det er ikke noget nyt, da de længe har dannet par og gjort det med god succes. Anden række er selvfølgelig ikke optimalt, men Agenda er afgjort en af de der kan kvalificere sig herfra.

Apollo Damgård er et anpartsprojekt hos Axel Jacobsen og det ville være stort, hvis han kunne kvale ind til Derbyet her. Formen peger opad på vallakken, der sammen med Adam Rush og Nicolaj Andersen ser ud til at kunne være med i kampen om billetterne til derbyet.

Vi tipper: 1 Apapmand – 10 Agenda – 6 Adam Rush – outs. 4 Apollo Damgård

4. åbne prøve:

Hidtil har Axel jo været helt overlegen og her tager han sin femte sejr i træk. Spor 3 kan næsten ikke være bedre og René Kjær virker sejrssikker hver gang han kører Axel og med god grund.

Axel efter sejren i Jydsk 4-årings Grand Prix -  Foto Ole HIndby

Axel efter sejren i Jydsk 4-årings Grand Prix – Foto Ole HIndby

Aros Line gik rigitg godt sidst på Lunden i en blød bane. Han har galopperet lidt på det sidste, men er ellers normalt ret sikker og ligner bedste bud på andenpladsen bag Axel.

Albatros har gjort det godt og galoppen i Grand Prix’et kostede en god placering iflg. kusken. Stærk og reel og givet en af dem der kan blande sig sammen med Peter Untersteiners And Here I Am, der mest har løbet placeret i hård svensk konkurrence, men som var toer i prøven til Grand Prix’et for så at blive slettet til finalen p.g.a. forkølelse.

Vi tipper: 3 Axel – 10 Aros Line – 4 Albatros – outs: 5 And Here I Am

Distancen i prøverne er 2500 meter auto, mens selve Derbyet køres over 3000 meter auto.