TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

DanToto serverede desserten

af | 26. maj 2014 | Nyheder

Efter 15 løb på Solvalla skulle man tro, at toto-spillerne havde fået nok i går. Men i DanToto kunne man spille til såvel aftenprogrammer på Lunden og på Jarlsberg i Norge.

På Lunden var ingen kuske dominerende, men vi bemærker, at to af de trænere, der ikke så ofte ses på vinderpladsen, Thomas Fischer og Egon Nielsen vandt fine sejre.

Thomas Fischer sad bag Classic Grand Cru-sønnen Triple A, der fik meget foræret da først førende Windbreaker med Hans Henning Christoffersen galoperede ved staldene, og siden da Etincelle U R med Rene Kjær galoperede som førende ind i opløbet.

Triple A kunne vinde i 1.19.9/2000 m foran Windbreaker, der kom meget stærkt tilbage efter sin galop.

65-årige Egon Nielsen har gennem flere år haft en meget lille stald på Skovbo, og ses derfor sjældent i løbene.

I aftes lod han Strong Winner (Great Challenger) sæsondebuterer, og efter et perfekt løb fra start i andet par udvendigt, sendte Nielsen Strong Winner i angreb på førende Smiles Derm med Steen Juul med 500 meter tilbage.

Strong Winner svarer til sit navn, og nedkæmpede sikkert Smiles Derm og ned gennem opløbet kunne den trække fra til klar sejr i 1.16.0a/2000 m.

Ingen kuske vandt mere end to løb, men Ken Ecce var dog impliceret i to vindere

Selv vandt han med den hollandske Donnell Transs R (Lindy Lane), der DK-debuterede på bedste måde – den trænes af Kim Ø Larsen, og så fik Ken Ecce sejr til stalden, da kollega Nicolaj Andersen vandt med italienske Pirata di Pippo (Frullino Jet).

På Lunden nåede omsætningen op lige under 800.000 kroner, mens der blev spillet for 3.7 mio. kroner til den norske bane, der bl.a. havde V65 at tilbyde.,