TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

DanToto i julehumør

af | 11. dec 2016 | Nyheder

I eftermiddag kan det godt betale sig at stikke ud i vinderspillet på Charlottenlund Travbane, hvor DanToto garantereret  vinderodds mindst 2,00.  Desuden lægger DanToto 10.000 kroner i Triopuljen i 1. løb.

DanToto er i gavehumør her op til Jul og ligger bund under vinderoddset i alle eftermiddagens løb på Charlottenlund Travbane.

Alle vindere vil minimum give odds 2,00 – uanset omsætningen i det pågældende løbdantoto_logo_245x145.

Selv om der ikke er mange heste i løbene, så er det dog så som så med storfavoritter, der bare forventes at gå ”alene over banen”

Men et par er der da.

F.eks.1 Bullet Knas med Jan Dahlgård io 2. løb, 1 Aptitude med Steen Juul i 3. løb  og 2 Champion Melon med Palle Günther i 4. løb.

Champion Melon aspirer i øvrigt til at blive Årets Sejrshest på Lunden, og hvis den som ventet vinder, så er det sejr nummer seks i år.

Hvis man laver et Raket-spil med de tre nævnte heste, så er man sikret et odds på 8 gange pengene, hvis de alle tre vinder!

i 1. løb kaster DanToto 10.000 kroner forlods ind i Trio-puljen, så det giver god grund til at forsøge at finde den rigtige kombination der.

Der er nemlig ikke tale om, at de 10.000 kroner kun kommer til udbetaling, hvis der kun findes en række med den rigtige kombination.

Nej, de indgår i puljen og fordeles altså til samtlige vindere.

Desuden er der også Dobbelt Op-garantien i V5-spillet.

1.løb på Lunden starter klokken 14.00

Bane-programmet kan downloades på dette link – klik her