TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

 DanToto er svaret

af | 5. jan 2018 | Nyheder

Hvis du vil spille til løbene i Aalborg hjemmefra din computer bliver der ingen ændring i forhold til tidligere. Du kan spille via DanToto. Ligesom du kan spille hos alle DanToto-forhandlere.

Bet25.dk, Fast Track, Unibet, Bet 365, Betfair osv. – Mange nye navne er dukket op i forbindelse med liberaliseringen af spil på heste.

Og op til årets første løbsdag er der fortsat usikkerhed hos trav- og galopinteresserede om, hvordan man spiller og hvordan man kan se løbene.

Det korte svar er: Du gør, som du plejer!

Du har konto hos Dantoto og kan spille til alle de spilleformer, der udbydes i forbindelse med løbene i Aalborg fredag eftermiddag, i Aarhus lørdag aften og i Odense søndag eftermiddag!

DanToto udbyder fortsat også spil til Sverige, Norge, Frankrig, England, Sydafrika, USA etc.

Løbene kan ses på Racing Live som er tilgængelig på de sædvanlige platforme.

Desuden kan Racing Live ses på nettet, hvor DanToto også har andre webkanaler, der viser løbene fra forskellige lande.

Du kan også spille som hidtil hos din DanToto-forhandler.

Bet25.dk, som er Dansk Hestevæddeløbs nye partner på totalisatorområdet, er endnu ikke klar med en spilleplatform på nettet.

Derimod er toto-systemet, som Dansk Hestevæddeløb selv driver, oppe at køre, og når man fremover spiller på en dansk bane, vil kuponen være mærket Bet25.dk – hvor der tidligere stod DanToto.

Bemærk, at spil købt hos en DanToto-forhandler ikke kan hæves på en væddeløbsbane længere. Ligesom spil foretaget på en væddeløbsbane heller ikke kan hæves hos en DanToto-forhandler.

Ønsker du at se den nye TV-kanal Fast Track, så har du to muligheder – enten at se Fast Track på nettet (danskhv.dk) eller ved at investere i en boks, der skal tilsluttes internettet og dit TV.

Fast Track-kanalen, Danmark vil i dag sende fra klokken 15.15 og udelukkende have fokus på løbene i Aarhus.

Der vil være studie med studievært og eksperttipper og i Aalborg vil der være kommentator, interviewer og staldreporter, der vil sende under hele løbsdagen.

For at summere op!

Du kan fortsat spille og følge løbene som hidtil hos DanToto og Racing Live.

Vil du have en udvidet TV-service , der dækker danske løb – så skal du vælge at se Fast Track Danmark via danskhv.dk eller den indkøbte TV-boks