TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danskeropgør i Sølvdivisionen

af | 16. dec 2016 | Nyheder

Det kan blive en dansk afgørelse i Sølvdivisionen, når Slide so Easy givet bliver favorit for Flemming Jensen.

Peter Jensen-trænede Frozen her med Jeppe Juel starter i Sølvdivisionen lørdag -  Foto Halmstad Traet

Peter Jensen-trænede Frozen her med Jeppe Juel starter i Sølvdivisionen lørdag – Foto Halmstad Traet

Men distancen – 2640 meter – taler for en anden dansktrænet hest, nemlig Orlando Vici-sønnen Frozen, som Peter Jensen har fået op i højeste gear og nu prøver igen i V75 streget på ca. 15% i skrivende stund.

Til Trav365 siger Peter Jensen:

– Han var utrolig fin i seneste arbejde og har slået gode heste i de sidste par starter bl.a. Rapide du Pommeau og Brixton og formen er på vej op.

– At han skal gå med sko er negativt for ham. Det bliver tynde aluminiumssko og så må vi se hvordan det fungerer. Jeg tror på en god indsats, men har svært ved at vurdere chancen.

– Fungerer han med sko skal han starte på i vinter og hvis der findes passende løb kan det blive aktuelt med en tur til Frankrig, slutter Peter Jensen.

Aktuelt skal han dog først klare Slide so Easy, der har været en forrygende oplevelse siden ankomsten til Flemming Jensen.

Quite Easy-sønnen har bare vundet og vundet indtil Johnny Takter kom på senest. Her blev det til galop i første sving i et forsøg på at overtage spidsen i Sølvfinalen på Solvalla og så var den dag forstyrret.

Vær vis på, at Jensen tørster efter revanche og distancen har han tidligere vist ikke er et problem for ham.