Danskerne var anonyme

Hverken Alex Trøjborg eller Aron the Baron gjorde sig bemærket i Quintet-løbet på Vincennes.

Mens Alex Trøjborg med Yoann Lebourgeois var blandt løbets favoritter, var der ikke den store tiltro Aron the Baron med Jeppe Juel.

Alex Trøjborg var godt med fra start og sad i tredje par udvendigt i feltet på 15 heste, mens Aron the Baron blev taget roligt fra start og lå sidst i feltet.

Efter cirka 1300 meters kørsel løb Aron the Baron ud i en galop og blev diskvalificeret.

Alex Trøjborg havde ikke meget at byde på allerede med 500 meter tilbage og sluttede sidst over mål i 1.15.4/2700 m.

Løbet vandtes meget sikkert af svenske Tellmeastory (Zola Boko) med Bjørn Goop, som efter en meget rolig start, hvor den sad i ryg på Aron the Baron, avancerede op ad bakken på langsiden, og i opløbet let fangede den førende Class Action med Jean Michel Bazire, der ellers så ud til at have afgjort løbet til sin fordel.

Tellmeastory sejrede sikkert i 1.13.6/2700 m til 14,70 som vinder og 5,10 i plads!