TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danskere prægede Elitauktionen

af | 24. maj 2014 | Nyheder

Krise i dansk travsport! Ikke hvis man ser på resultaterne fra Elitauktionen i Stockholm, der blev afviklet fredag aften.De to dyreste heste blev hhv. solgt og købt af danske travfolk.

700.000 SEK solgte Thomas Lind-Holm Bourbon Rain for.

700.000 SEK solgte Thomas Lind-Holm Bourbon Rain for.

For fjerde gang i træk – og det må vist være rekord – toppede en plag fra Thomas Lind-Holm’s Stutteri Dust salgspriserne på Nordens største åringsauktionen, Elitauktionen.

700.000 SEK skulle der til før hammeren faldt på Bourbon Rain, en hingst efter Conway Hall – Affinity, der bla. også er moder til en af årets danske derbykandidater, Tumble Dust (Crazed) og speedige Hard Livin (SJs Caviar).

Køber var Solvalla-træneren Stefan Hultman.

Den danske stald Panamera Racing, der har investeret kraftigt inden for det sidste års tid købte auktionens næstdyreste hest, Giggs Boko – en hingst efter SJ’s Caviat –Radiant Lindy for 600.000 SEK.

Radiant Lindy, er er en Dream Vacation-hoppe med rekord 1.10.5 har tidligere født bl.a. den meget speedige Denim Boko (Chocolatier) 1.11.9 -1.3 mio SEK – vinder af det svenske Opdrætningsløb.

gigge Boko - betalte Panamera Racing 600.000 SEK  for.

Gigge Boko betalte Panamera Racing 600.000 SEK for.

Også på auktionens sjettedyreste hest kom der en dansk underskrift på salgspapirerne. Det var Lunden-træneren Kenneth Nielsen, der for 350.000 SEK sikrede sig Ready Cash-datteren, Dejavu Sisu, der er andet afkom efter moderen Allamerican Breeze (Yankee Glide).

En FRisk Ready Cash-datter, Dejavu Sisu, som Kenneth Nielsen købte for 350.000 SEK

En frisk Ready Cash-datter, Dejavu Sisu, som Kenneth Nielsen købte for 350.000 SEK

Kenneth Nielsen købte også hingsten Art Detective (Quite Easy –Radiant Flag v. Muscles Yankee) for 50.000 SEK.

Falster-træneren Henrik Thomsen, hvis hjemmebane er lukningstruet, var også på plads og købte en hoppe efter Maharajah, Ursuline med den ustartede Varenne-datter Quality Speciale som moder.

Købsinteressen var god – den samlede omsætning steg med 1,8 million SEK i forhold til i fjor. Gennemsnitsprisen blev på 157.329 SEK – op fra 148.846 SEK i fjor – en stigning på cirka 6%