TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansker-træner dominerede

af | 11. jan 2018 | Nyheder

Løbene på Pompano Park i Florida blev onsdag aften domineret af Dewayne Minor, der er kendt af mange danske travfolk og har haft heste som Legendary Lover K og Wishing Stone i sin varetægt.

Dewayne Minor efter onsdagens første sejr,

Onsdag aften var Dewayne Minor i sulkyen tre gange og med to sejre og en andenplads satte han sit store præg på en regnfuld aften på 1000 meter-banen, Pompano Park.

Dewayne Minor driver en lille stald med otte heste med bl.a. tre danskejede heste,  hvor han har ansat broder Deshawn som hjælpetræner, men derudover overse Dewayne Minor træningen af løbshestene hos Sam Stathis, Celebrity Farm.

Det var netop to heste – i øvrigt helsøskende – fra Stathis, som Minor kørte til sejr – og det var ikke just favoritter.

4-årige Celebrity Apollo, der vandt fra dødens i 1.14.4 gav odds 24,70 , mens 6-årige Apollo Artemis, der vandt i 1.12.2 og gav odds 15,70!

De to søskende er efter Andover Hall – Celebrity Feeling v. Yankee Glide.

Desuden besatte Dewayne Minor en tæt andenplads med Makers Mass (Muscle Mass).

Travservice er i denne tid i Florida og vil udover Pompano Park besøge træningecentre, galopbaner og andre hestesportscentre

Travservice er med de tre fynske trænere John Køhler, Frantz Praem og Preben Kjærsgaard i Florida. Med er også Praems bedre halvdel, Annette Grøn