TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansker blev champion i Norge

af | 28. dec 2014 | Nyheder

Kim Pedersen, der er ansat hos Bo Westergaard, vandt lørdag eftermiddag sin 6. sæsonsejr på den norske bane Momarken, og sikrede sig dermed jockeychampionatet.

KIm Pedersen . jockeychampion på Momarken.

Kim Pedersen – jockeychampion på Momarken.

Kim Pedersen har haft en fornem sæson i Norge, hvor han i alt har vundet 14 sejre.

Sejr nummer 14 kom lørdag eftermiddag på Momarken med Pole Position (Credit Winner) som var en outsider til små 17 gange pengene.

Denne sejr var samtidig ensbetydende med, at Kim Pedersen vandt jockeychampionatet (for stallansatte som det hedder Norge) på Momarken banen, idet han havde en andenplads mere end Ole Kristian Kjenner.

Kim Pedersen havde blot 12 starter på Momarken, men vandt de seks af dem og havde herudover to andenpladser. Altså en fornem sejrsprocent på 50%.

Det er bemærkelsesværdigt, at vi skulle helt hen til den 16. september, før Kim Pedersen vandt sin første sæsonsejr i Norge,

Siden har han vundet 14 sejre – ikke mindst har starterne med Soho været medvirkende til det gode resultat, idet parret er ubesejrede i seks starter.

I alt har Kim Pedersen indkørt 802.500 NOK i år

Også Bo Westergaard kom på æresrunde lørdag eftermiddag på Momarken.

Han vandt med She’s My Dream (Dream Vacation. Det var hans sejr nummer 58 i 222 starter i år.

Og over til Bergen Travpark, der kørte om aftenen.

Her vandt Reggae la Marc (Dream Vacation) sin fjerde sæsonsejr med Ove Wassberg i sulkyen i 1.17.8a/2100 m – præmie 15.000 NOK – spillet som favorit til 18:10.