TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danskejet hoppe mor til verdens hurtigste

af | 30. jun 2018 | Nyheder

I nat sejrede Muscle Diamond i 1.08.5 på The Meadowlands i USA – verdens hidtil hurtigste tid i 2018. Moderen til Muscle Diamond er danskejet – men det er ikke den eneste danske forbindelse til verdens hurtigste.

Muscle Diamond med Andy McCarthy vinder i 1.08.5 -verdens hidtil hurtugste tid i 2018.

6-årige Muscle Diamond (Muscle Hill – Windylane Hanover) kørt af Andy McCarthy blev med en sikker sejr i 1.50.1 – 1.08.5 på the Meadowlands i nat verdens hidtil hurtigste, og den sejr glædede ikke blot Jens og Jeanette Hansen, Panamera Racing, men også Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow.

For der er flere danske forbindelser til Muscle Diamond.

Ikke mindst fordi moderen, Windylane Hanover ejes af Panamera Racing, men det gør to helsøskende til Muscle Diamond også.

Den ene, Chandon vandt endda også fredag, hvor den med Tobias N. Jonassen sejrede helt efter behag på Nykøbing F Trav, og den anden, den 2-årige hoppe Expensive Attitude er nyligt blevet godkendt i Italien i 1.19.0, hvor den er i træning hos Erik Bondo.

Chandon, der er helbroder til Muscle Diamond, vandt fredag på Nykøbing med Tobias N. Jonassen. Foto Danny Stenbæk

På Stutteri Shadow står en tredje helbroder til Muscle Diamond, avlshingsten Dominion Beach.

Muscle Diamond startede for fjerde gang i år, men for første gang på The Meadowlands.

Årets tre første starter foregik på 1000 meter-banen Harrah’s Chester, hvor det bedst var blevet til en tredjeplads, men fartmæssigt viste Muscle Diamond at formen var ved at være på top, da den i sin sidste start på Harrah’s Chester løb 1.10.3.

Muscle Diamond har gennem karrieren slidt med flere skader, og den har blot startet 44 gange. Det er blevet til 13 sejre, 9 anden og 6 tredjepladser og en indtjening på 697.599 dollars – ellers cirka 4.4 mio. DKK.