TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danske placeringer i Frankrig og Italien

af | 8. aug 2018 | Nyheder

Panamera Racings og Heide Holdings Zohar Font var lige ved at vinde i Italien og i Frankrig fik Jeppe Juels Amour du Coglais en svær rejse.

Zohar Font – Arkiv foto

Erik Bondo-trænede Zohar Font (Varenne) havde ikke startet siden sejre i et amatørløb for en måned siden, og nu var den atter ude i et amatørløb med F. Monti i sulkyen – denne gang på sommerbanen Cesena.

Zohar Font havde startplads i anden række, og fik aldrig rigtigt frit spor i opløbet, men nåede en andenplads i samme tid som vinderen, Zankos med Matteo Zaccherini, hvis piskebrug fik den drivning Trond Smedshammer lavede i lørdagens Hambletonian Oaks til at blegne.

Det var bestemt ikke kønt at se den måde Matteo Zaccherini gennembankede Zankos på!

Danskejede Zohar Font noteredes for samme tid som Zankos  – 1.15.4/1660 m og fik 1.210 Euro for andenpladsen.

På Mauquenchy-banen i Frankrig blev Jeppe Juels Amour du Coglais med Franck Ouvrie nummer frem efter en svær rejse.

Løbet kom først i gang i femte startforsøg (!), og her tog Amour du Coglais let spids, men slap siden, hvad der senere skulle vise sig at blive en fælde.

Amour du Coglais kom nemlig til at sidde i fjerde par indvendigt i et tæt pakket felt – og den hest, han havde ryg på var træt ind i opløbssvinget.

Franck Ouvrie lykkedes at komme ud fra inderbanen, men foran var de væk.

Selv om han fik skubbet sig fri 150 meter fra mål og Amour du Coglais sluttede godt af, så kunne det ikke blive til mere end en femteplads i 1.15.3/2850 m – præmie 1.500 Euro.

Amour du Coglais stod til 14 gange pengene.