TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danske hopper kom til kort

af | 13. maj 2018 | Nyheder

Hverken Carna Sensei eller C D formåede at blande sig i afgørelsen i 4-års Hoppeløbet, hvor hollandske Hillary Queen vandt en ny sejr. 

1.13,3a/2000 meter er ikke nogen dårlig tid for en 4-årig hoppe – den danske rekord indehaves af Tast Of Bourbon med 12,2 – men i dag måtte Carna Sensei, som den bedstplacerede danskfødte hoppe, tage til takke med fjerdepladsen bag Hillary Queen.

Foto: Martin Timm Holmstav

Carna Sensei beviste dog endnu engang, at hun har et stort ord at skulle ha’ sagt i de kommende årgangsløb. Det samme gælder C D, der virkede forbedret i forhold til sæsondebuten for 14 dage siden og de to “damer” skal blive spændende at følge fremover.

I dag kom de danske heste imidlertid til kort over for de udenlandske gæster, hvor især hollandske Hillary Queen (Quick Wood) imponerede for Robin Bakker, selvom hun tabte en sko i andet sving.

Det gav lidt problemer med balancen, men Hillary Queen kunne alligevel afvise Valentina Wind til kneben sejr i tiden 1.12,9a/2000 meter.

Italienskfødte og Panamera Racing-ejede Valentina Wind gjorde en imponerende indsats i sin første start for Ulrik Christoffersen, som Travservice.dk fanger senere på dagen for en kommentar.

Dramatik i montéløbet
Copenhagen Cup-dagen blev indledt med et montéløb, hvor næstfavoritten Winston Laser galoperede fra start og så var dén dag ødelagt for den fynske sejrshest.

Det blev også til umotiveret galop ind sidste sving for 22:10-favoritten Olympic Kronos, og så var vejen banet for en overraskelse i skikkelse af Morten Juul-trænede Brixton (us)(Kadabra) med Michelle Mønster.

Midt i sidste sving lignede det ellers sejr til Shogun, der imidlertid pludselig galoperede umotiveret. Shogun kom stærkt tilbage op mod mål, men nåede kun andenpladsen bag Brixton, der sejrede i tiden 1.13,3a/2000 meter – årets 31. trænersejr til succesrige Morten Juul!