TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk utur på Enghien

af | 10. jul 2016 | Nyheder

Ingen af de to heste med dansk tilknytning, der lørdag eftermiddag var til start på Enghien-banen i Paris nåede i præmierækken, men det var var en årsag  til.

Det var ren utur at såvel Pingus Vang (SJ’s Photo) med Yann Lorin og Blackhawk (Dream Vacation) med Hugo Langeweg Jr ikke nåede i præmierækken i deres respektive løb på Enghien lørdag eftermiddag.

Pingus Vang, der en overgang var kommet til spids, blev siden skovlet ned gennem feltet, og i opløbet sad den fast uden chance for at komme frem.

Løbet vandtes i et tæt opløb af Artiste des Joudes (Prodigious) med David Thomas . Løbets favorit, den norske Viking Va Bene (Rite on Line) med Pierre Levesque, var førende ind i opløbet, men fik problemet med gangarten op mod mål. Levesque fik båret den over stregen til en femteplads, og overlevede endda også en undersøgelse af hestens gangart fra Dommerkomiteen.

Blackhawk fin ødelagt sine chancer efter blot 100 meters kørsel i 3 -års løbet Prix de Berlin.

Løbet var præget af mange fejlende heste, og allerede fra start galoperede den hest i første række, som Blackhawk havde ryg på.

Langeweg Jr klarede dog at komme forbi, men blot for at komme op i en sandwich mellem to andre galoperende heste, og så fik Blackhawk også galop.

Blackhawk, der ikke tidligere har galoperet i løb, blev kørt efter feltet, og fik fat og i opløbet forsøgte Langeweg Jr også angreb, men da var kræfterne slut, og Blackhawk gik over mål på en ottendeplads i 1.15.6a/2150 m.

Favoritten Dawana (Ready Cash) med Gabriele Gelormini førte fra start til mål.

Den første kilometer blev afviklet i roligt tempo, men en afslutning efter 1.12 bragte sejren i hus i 1.14.9 – præmie 38.250 Euro.

Derefter fulgte Deese de Gueron (Melchior Jet) med Franck Anne i 1.15.0 og Dream Darling (Sam Bourbon) med Jean Pierre Dubois i 1.15.1.

Dawana trænes som Artiste des Joudes af Philippe Allaire.