TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Danske heste på manddomsprøver!

af | 6. sep 2014 | Nyheder

Angelina med Jeppe Juel og Winston Sisa med Steen Juul er i eftermiddag på svære opgaver på Jägersro.

Angelina vandt sikkert for Jeppe Juel i 1.17.2a/1600 m i udtagelsesløbet på Lunden.

Angelina vandt sikkert for Jeppe Juel i 1.17.2a/1600 m i udtagelsesløbet på Lunden.

Angelina (ENS Snapshot), der trænes af Kaj Jensen, er til start i finalen i Breeders Course med en førstepræmie på 450.000 SEK.

Det er den første store finale i den nye løbsserie, og deltagerne har kvalificeret sig til start gennem udtagelsesløb rundt om i Europa.

Der kommer 9 heste til start efter afbud fra 7 Mr Perfect, der har fået feber.

Angelina med Jeppe Juel har fået en god udgangsposition som nummer 2 – det er udvendigt for løbets favorit, 1 Mister J P (Taurus Dream) med Bjørn Goop, der imponerede stort, da den vandt på Solvalla legende let i 1.13.4a/1640 m.

Træner Holger Ehlert har kvalificeret ikke færre end fire heste til start – hans formodede stærkeste kort, 8 Troja d’Asolo (Varenne) med Rene Legati, der vandt på Åby efter behag i 1.14.5, har tabt lodtrækningen og endt udvendigt på vingen. Efter Mr Perfect er udgået, rykker den en plads ind, men alligevel.

Måske er Ehlerts 4 Telecomando OK (Love You) med Jorma Kontio et bedre modbud til Mister J P. Vi så Telecomando OK vinde efter behag på Lunden samme dag, som Derbyprøverne blev kørt.

Winston Sisa

WInston Sisa med Steen Juul kommer med friske laurbær fra JVBs 3 årings Grand Prix. Foto Ole Hindby.

WInston Sisa med Steen Juul kommer med friske laurbær fra JVBs 3 årings Grand Prix. Foto Ole Hindby.

For Jan Dahlgaard-trænede Winston Sisa (ENS Snapshot) med Steen Juul bliver det første start siden den imponerende sejr i Jydsk 3-årings Grand Prix, hvor Winston Sisa så ud til at kunne have fortsat en omgang mere i samme tempo.

Eftermiddagens løb bliver utvivlsomt vundet på en 1.13-tid – måske lidt bedre, men kan Winston Sisa ikke også det!

Han vandt sikkert i Aarhus over 2360 m i 1.15.3a, og med en bedre udgangsposition nu end i Aarhus og et bedre banelegeme. Ja, så kan det vel ikke udelukkes, at Winston Sisa kan hente sig en topplacering.

Storfavorit bliver den finske Jontte Boy (Love You) med Jorma Kontio, der efter fem sejre i træk måtte neje sig for amerikanskfødte Fire to the Rain i Ulf Thoresens Memorial, men bemærk lige rekorden – 1.12.6a/2140 m

Danske heste har tidligere klaret sig fint i netop EM for 3-åringer, Således har Rudolf Le Ann med Steen Juul, C Tøj Frøkjær med Birger Jørgensen og senest Tano Bork med Christian Lindhardt vundet løbet.

Da Tano Bork vandt i fjor på Bjerke blev det endda dobbelt-dansk, idet Tumble Dust blev nummer to