TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk hest til VM

af | 13. sep 2016 | Nyheder

Tano Bork der inviteret til at starte i travsportens uofficielle verdensmesterskab, The International Trot på Yonkers Raceway den 15. oktober, og den skal køres af verdens bedste travkusk!

Anpartshesten Tano Bork, der trænes af Christian Lindhardt, er blevet inviteret til at starte i The International Trot den 15. oktober på Yonkers Raceway i New York, og kredsen om hesten har takket ja.

Tano Bork - til VM i New York i oktober foto  Ole Hindby

Tano Bork – til VM i New York i oktober foto Ole Hindby

Det er den internationale løbspromotor, danske Klaus Koch der står for arbejdet med at samle heste den for Nord Amerika til løbet, og i forbindelse med invitationen af Tano Bork har han samtidig sørget for, at det bliver verdens mest vindende travkusk, John D. Campbell, der skal køre Tano Bork!

-Måske er der nogen, der undrer sig over at Tano Bork bliver inviteret til dette VM, men det er arrangørernes ønske at få så mange lande repræsenteret som muligt, fortæller Klaus Koch til travservice.

Udover Tano Bork er følgende europæiske heste klare for VM-løbet:

RIngostar Trebb, Italien – skal køres af Wim Paal

Oasos Bi, Sverige – kusk endnu ikke klar

On Track Piraten, kusk endnu ikke klar.

-Vi har naturligvis haft invitationer ude hos såvel Bold Eagle som Nuncio, men der er blevet pænt takket nej. Et nej er også kommet fra Un Mec d’Heripre, Your Highness og Delicious, fortæller Klaus Koch videre.

-Spanske Trebol ville gerne have været med, men desværre er hesten blevet skadet. Jeg skulle gerne finde 3-4 heste yderligere, og er der også i kontakt med flere interesserede. Efter Masters-finalen på søndag kan det også være der er en kandidat, siger Klaus Koch.

Tano Bork ejes af andelsstalden, Stald Tano  Bork har bl.a. vundet EM for 3-åringer. Den har tjent 1.9 mio. kr og sat rekord 1.10.7.

Tano Bork er efter Great Challenger – Frederikke Bork, og er opdrættet af Chr. M Lauridsen og Villy Christensen.