TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk dominans i Norge

af | 18. jul 2016 | Nyheder

To ud af tre kvalifikationsløb til det norske storløb, hoppeafdelingen i Prinsesse Mârtha Louises Pokalløb blev søndag vundet af dansktrænede heste, men også til hovedløbet var der dansk sejr.

Træner Peter Jensen fra Aalborg havde én god søndag.

I Aarhus havde han søndag eftermiddag de to vindere af Hoppe Prøven, nemlig Barolo og Blowmywhistle, og senere på aftenen fik han endnu en sejr, idet norske N Y Diamond in the Sky (Dream Vacation) sejrede i et af de tre udtagelsesløb på Biri til hoppeafdelingen i Prinsesse Mârtha Louises Pokalløb.

NY Diamond in the DSky vandt trods dødens let for Frode Hamre

NY Diamond in the Sky vandt trods dødens let for Frode Hamre

N Y Diamond in the Sky blev kørt til sejr af Frode Hamre, og vandt ganske let i 1.15.7a/2100 m – trods et løb i dødens!

Præmie 30.000 SEK. Vinderodds 14:10!

Det var karrierens anden sejr i otte starter til den norske hoppe, der blot en gang tidligere har startet i sit fædreland. Da blev det også til sejr på Forus i april.

Bag NY Diamond in Sky placerede SKs Sagitta med Jan Dahkgaard sig på en tredjeplads og kom således også med til finalen,

Også en anden af kvalifikationssløbene til hoppeafdelingen fik end dansk vinder.

Det var Babuszka Simoni (San Pellegrino -. Staro Draling v. Love You), opdrættet af Peter Simoni, ejet og trænet af Svend Bjerregaard fra Skive, der efter en god afslutning sejrede sikkert for Kai Johansen i 1.16.0a/2100 m. Babuszka Simoni henviste outsideren Cosmo Lady og storfavoritten til 15:10 Come Vacation til pladserne.

Babuscka Simoni med Kai Jihansen afsluttede stærkt til sejr

Babuscka Simoni med Kai Johansen afsluttede stærkt til sejr

Den tredje kvalifikation vandtes af Reallyokay (Ready Cash), hvis, amerikanske moder, Tresokay tidligere var ejet af Knud Erik Ravn, Cowboyland. Reallyokay vandt for Geir Vegard Gundersen i 1.16l1a/2100 m.

Til finalen den 31. juli fik Babuszka Simoni nummer et og NY Diamond in the Sky nummer to, mens SKs Sagitta fik nummer seks.

Til den åbne finale fik Bo Westergaard Chipover SS (Cantab Hall) med, da den sejrede for Per Oleg Midtfjeld i 1.14.8a/2100 m – præmie 30.000 kroner.

De to andre kvalifikationsløb vandtes af hhv. Phantasm So (Cromwell) med Jørn Morten Kvikstad i 1.14.1 og Born in the USA (Muscle Hill) med Eirik Høitomt i 1.15.4.

Der er god bredde og høj klasse på de norske 3-åringer.

Finalerne køres den 31. juli – der en førstepræmie på 200.000 kroner til hopperne, og 400.000 kroner til hingstene.