TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk chance for start i Elitloppet!

af | 15. apr 2014 | Nyheder

Elitloopsfeberen er så småt ved at melde sig fra svensk side, hvor man i dag afslører en nyskabelse, som skal være med til at skrue stemningen op.

Der skal som bekendt findes 16 deltagere i Elitloppet, og to af disse findes i Gulddivisionsløbene, der køres d. 4. maj på Örebro og den d. 17. maj på Gävle, hvor en sejr er lig med en invitation til Elitloppet.

Det var på Gävle sidste år, at Nahar (Love You) kvalificerede sig ved at vinde Gulddivisionen, og han vandt som bekendt Elitloppet for Robert Bergh. Begge løb afvikles over sprinterdistancen.

NAHAR-Ret1

Dermed er der alletiders chance for, at få en dansk hest med i Elitloppet, hvis man selvfølgelig starter og nok så vigtigt: vinder.

At løbene så på en måde kolliderer med Copenhagen Cup, der køres d. 11. maj på Lunden, er en anden sag.

På elitloppet.se afsløres det også, at man igen i år afvikler en supersprint med tre indledende afdelinger over 140 meter, hvor de tre vindere mødes i en finale. Ydermere køres der søndag formiddag en international kuskematch og for de morgenfriske E-lægter løbere, er der en konkurrence om at nå først frem til de legendariske bænkerækker.

Elitloppet køres d. 25. maj og der er i år 2.5 millioner svenske kroner til vinderen.