TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dametur i Breeders Crown

af | 21. nov 2014 | Nyheder

I aften afvikles finalerne for hopper i USA’s Breeders Crown på The Meadowlands – for såvel de 2-årige som 3-årige hopper er den samlede præmiesum på 500.000 dollars, mens de ældre hopper må nøjes med at kæmpe om 250.000 dollars.

Mission Brief med Yannick Gingras  kan vidne Breeders Crown-finale, hvis dne undgår galop. Lisa Photo

Mission Brief med Yannick Gingras kan vidne Breeders Crown-finale, hvis dne undgår galop. Lisa Photo

Hos 2-åringerne er verdensrekordholderen Mission Brief (Muscle Hill) med Yannick Gingras storfavorit til førstepræmien på 250.000 dollars.

Ganske vist har Wild Honey (Cantab Hal) vundet 10 ud af 11 løb og har tjent 100.000 dollars mere end Mission Brief, men holder Mission brief sig ved jorden kan ingen følge hende.

Mission Brief, der trænes af Ron Burke, er indehaver af den absolutte verdensrekord for 2-årige travere ned 1.08.6!!

Hos de 3-årige hopper synes Shake it Cerry (Donato Hanover) med Ron Pierce at være  et oplagt vinderbud. Shake it Cerry, der trænes af Jimmy Takter (som også træner Wild Honey) har vundet 14 ud af 16 starter og mangler små 20.000 dollars i at passere millionen i indtjente penge i år.

Shake it Cerry kiksede som storfavorit i Hambletonian Oaks, men så vandt staldveninden, Lifetime Pursuit (Cantab Hall).

De tre sidste gange de to har mødt hinanden har Shake it Cerry vundet med Lifetime Pursuit på andenpladsen.

Hos de 4-årige og ældre hopper er der ingen kæmpefavorit, men selv om det efterhånden er to måneder siden Bee a Magacian (Kadabra) med Brian Sears har været først over stregen, så kan det være et godt vinderbud.

Programsider til fredagens Breeders Crown-løb kan downloades på dette link – klik her

Lørdag aften køres der finaler for 2- og 3-årige hingste samt for hurtigklassen, hvor Commander Crowe med Ôrjan Kihlström starter for sidste gang i karrieren – måske. For en sejr kan give et wild card til den følgende lørdags TVG-finale, hvor der køres om 500.000 dollars.