TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Da Gordon genså Coventry Hall

af | 30. mar 2019 | Nyheder

Der er sket meget med Stutteri Disneys millionindkøb Coventry Hall siden Gordon Dahl så den i Lexington og til i går, hvor Aalborg-træneren mødte den nu 2-årige hingst i Florida.

Keld Gregersen og Gordon Dahl sammen med Coventry Hall umiddelbart efter købet i oktober i Lexington Foto Privat

Lørdag den 6. oktober blev der skrevet et stykke dansk travhistorie, da Keld Gregersen, Stutteri Disney købte hingst-åringen Coventry Hall (Cash Hall – Canland Hall) på Lexington-auktion for 210.000 dollars.

Sammen med sin træner Gordon Dahl, havde Keld Gregersen gennemgået et antal åringer med køb for øje, men til slut endte det med, at man bestemte sig til at gå efter Coventry hall, der i Canland Hall har samme moder som tophingsten Cantab Hall!

Coventry Hall på vej ud af ringen

Gregersen var ude i en budkrig, der sluttede med et hammerslag på 210.000 dollars – det næsthøjeste beløb som en dansker har givet for en åring på en auktion – kun Yankee Nourrier (Yankee Glide – Windylane Hanover), som Ole Bach i 2007 købte på vegne af Flemming Velin har med et hammerslag på 235.000 dollars været dyrere.

Coventry Hall forblev i USA og blev sendt i træning hos Åke Svanstedt på Palema Trotting Center ved Vero Beach i Florida.

Her er danske Ole G. Nielsen chef i det daglige, og også han er faldet for Coventry Hall, som han har taget sig meget af.

Coventry Hall februar 2019

Nu er der gået et halvt år siden Coventry Hall som en stor, flot åring blev fremvist og købt i Lexington, og sammen med Keld Gregersen, Dennis Kristiansen og Frank Kjelde, kom Gordon Dahl i går til Palema Trotting Center, hvor de fire danske travsportsfolk naturligvis så frem til at se eller gense Coventry Hall.

-Vi har glædet os meget til at komme til Palema for at se Coventry Hall. Et er at Ole G. har været flink til at sende fotos og video, men noget andet er ved selvsyn at se, hvordan hesten har udviklet sig, fortæller Gordon Dahl på mobilen fra Florida.

-Jeg må sige, at vi blev ikke skuffet. Coventry Hall er en stor, langbenet dejlig 2-åring, som jeg havde lejlighed til at køre på træningsbanen, fortæller Gordon Dahl videre.

-Coventry Hall rør sig godt og der er masser af ”motor” i ham. En virkelig lækker hest.

Gordon Dahl bag Coventry Hall på Palema Trotting Center, marts 2019.

-Jeg kørte et træningsarbejde med Coventry Hall og det var bare som om han joggede banen rundt i 1.28 på 1600 meter. Jo, det tegner godt, siger Gordon Dahl.

Frem til slutningen af april måned skal Coventry Hall fortsat være i det varme Florida.

Herefter sendes han sammen med de øvrige 2-åringer Åke Svanstedt har i træning op til Svanstedts farm i New Jersey, hvor træningen fortsætter.

Inden de fire danske travsportsfolk vender tilbage til Danmark, skal de atter en tur forbi Palema Trotting Center.

Tidligere på ugen besøgte gruppen træningscentret Sunshine Meadows, hvor de hilste på Rene Sejthen, der er højre hånd hos Paul Kelley.

Her fik såvel Dennis Kristiansen som Gordon Dahl mulighed for at deltage i træningen.