TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Cyber Lane forsvarer titlen

af | 9. apr 2019 | Nyheder

Sidste års vinder af Copenhagen Cup, Cyber Lane med Johan Untersteiner er klar til titelforsvar den 12. maj på Charlottenlund Travbane.

Cyberlane vinder Copenhagen Cup 2018 foran Takethem. Foto: Martin Timm Holmstav

Brikkerne til det puslespil, der færdigt udgør feltet til Menhammar Copenhagen Cup 2019 er sportschef Rene Jensen i fuld gang med at samle, og i dag meddeler han, at sidste års vinder Cyber Lane med Johan Untersteiner har sagt Ja Tak til en invitation til at forsvare sejren fra i fjor.

– Cyber Lane har naturligvis hele tiden været en af mine kandidater. Jeg har været i kontakt med Johan Untersteiner siden i vinter og stillet ham en plads i udsigt, hvis ellers hesten var frisk til det, fortæller Rene Jensen.

– Hesten beviste med al tydelighed i sæsondebuten, at han er klar til nye store opgaver. Det er en spændende hest i alle storløbssammenhænge, og vi er glade for at han har valgt Copenhagen Cup, siger Rene Jensen.

Cyber Lane sæsondebuterede i lørdags som storfavorit i L C Pettersson-Broddas Minne på Jägersro – et løb, der samtidig var udtagelsesløb til Olympiatravet.

Her var Cyber Lane storfavorit, men kunne ikke fange staldkammeraten Day or Night In med Peter Untersteiner, der sejrede i 1.11.4a/2140 m, mens Cyber Lane besatte andenpladsen i 1.11.5.

-Cyber Lane gik et fint løb i lørdags, og hvis alt ellers er ok med hesten, kommer vi gerne til København for at forsøge at forsvare titlen i Copenhagen Cup, siger Johan Untersteiner

Cyber Lane får endnu et løb i kroppen inden Copenhagen Cup, nemlig 15 dage forinden i Olympiatravets finale den 27. april på Åby Travet, hvortil den har fået et wild card.