TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Cuba Libre 10-20 meter bedre

af | 25. aug 2018 | Nyheder

Cuba Libre Ice er fortsat blandt favoritterne i Dantoto Dansk Trav Derby 2018 og Johan Untersteiner er optimistisk forud for karrierens hidtil største opgave for sidste års Kriterievinder. 

-Jeg var tilfreds med ham i Derbyprøven og normalt skal han være 10-20 meter bedre i finalen, siger Johan Untersteiner til Travservice.dk lørdag eftermiddag.

Cuba Libre Ice med Johan Untersteiner Foto: Burt Seeger

-Cuba Libre Ice startede forrige gang på Eskilstuna og var syg efter løbet, så han har ikke trænet for fuldt frem mod starten på Lunden, men efterfølgende har han virket fin i de intervaller jeg har kørt med ham.

-Han gik sit sidste arbejde i mandags efter 1.22/2000 meter og var klart godkendt. Han har været meget syg i sommers med en infektion, som har sat ham noget tilbage, så vi har ikke fået den kontinuitet i træningen, som jeg gerne ville, men han føles meget bedre nu.

-Taktikken i Derbyet giver lidt sig  selv fra startspor 6, i og med at Cuba Libre Ice ikke er så hurtig fra start, så det gælder i første omgang at komme ned i banen – i hvert fald den første omgang, så må vi  se hvor langt han rækker.