TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Cool Shadow fortsætter de fine takter

af | Nyheder

Efter Cool Shadow er skiftet til Jeppe Juel er det bare gået en vej, og det er fremad. Onsdag aften vandt den røde hingst en sikker sejr på Åby Travet.

Det var femte gang Jeppe Juel sad bag Cool Shadow i løb i aftes på Åby Travet.

Aalborg-træneren havde fundet et løb for 4-årige med max 110.000 SEK i indkørte præmier – Cool Shadow startede med 98.000 SEK, og var således fint inde i løbet, hvor den da også blev spillet til favorit.

Cool Shadow – som han så ud som plag

Efter en rolig indledning forbedrede Jeppe Juel gradvist positionen i feltet med Cool Shadow, og ned ad sidste langside sad parret i noget der lignede andet par udvendigt.

Emblas Magi var førende med fik ind mod opløbssvinget tryk af Vincent As, der overtog føring. Cool Shadow liftede med i ryg.

På opløbshjørnet havde Jeppe Juel to valg.

Han kunne angribe udvendigt eller vente på open stretch indvendigt.

Han gjorde det sidste.

-Hesten er fortsat i en oplæringsfase, og derfor valgte jeg at give ham angrebspladsen i open stretch, sagde Jeppe Juel efter den sikre sejr i 1.15.1a/2140 m til 40.000 SEK.

-Der var en polet sparet. En fin hest, der har god forståelse for jobbet, og som forstår at slappe af undervejs. Nu får han en enkelt start mere og derefter bliver det vinterpause, sagde Jeppe Juel.

Cool Shadow er helfransk i afstamningen, idet hans fader er Rolling d’Heripre og moderen No Comment (Coktail Jet).

Det var femte gang Jeppe Juel startede Cool Shadow, og det er blevet til tre sejre og to andenpladser.

Jeppe Juel var til start flere gange på Åby Travet. Bedst i de øvrige starter gik det med Clay Neergaard, der besatte en tredjeplads.