Confidence og Valokaja Hindø til start på franske La Capelle i eftermiddag

To danske heste er blandt deltagerne i løbene på banen i La Capelle i Normandiet – Peter Spenglers Confidence ser ud til at have den bedste chance for en topplacering.

Tomas Malmqvist-trænede Confidence (Great Challenger) med David Thomain starter I eftermiddagens 7. Løb med start klokken 17.20.

Det er et løb over 2700 meter og med autostart, og 7 Confidence starter fra spor 6 efter afbud fra 4 Panoramic.

Løbet har en kæmpefavorit i 1 Valzer di Poggio (Love You) med Jean Michel Bazire, der har vundet sine syv starter i år!

Senest vandt den på Vincennes over 2100 meter auto i 1.12.3, mens Confidence var nummer tre i 1.12.6.

Det kan se ud som om Confidence skal håbe på en andenplads, men den er da også 7.000 Euro værd!

Der er 12.600 Euro til vinderen.

Endnu flere penge skal norskejede, men danskopdrættede Valokaja Hindø (Great Challenger) løbet om i 4. løb, start klokken 15.35.

Løbet har den flotte titel, Grand Prix de la Federation Regionale du Nord og har en samlet præmiesum på 75.000 Euro med 33.750 Euro to vinderen.

Også her sidder Jean Michel Bazire bag favoritten, 6 Dorgos de Guez (Romcole de Guez), men helt så oplagt et vinderbud som Valzer di Poggio er den ikke.

Sebastian Guarato sender bl.a. 4 Tony Gio (Varenne) med Eric Raffin ud og efter flere fine præstationer bag bl.a. Face Time Bourbon og Cleangame, må det nu være Tony Gio’s tur til at vinde!

1 Valokaja Hindø har Bazire overladt til Christophe Martens, der kender hesten særdeles godt, og den lille tapre hingst skal nok gøre en god indsats.