Confidence nummer fem i Frankrig

Efter en indvendig rejse sluttede Peter Spenglers Confindence tirsdag eftermiddag på en femteplads på banen i franske Vichy.

Confidence med Pierre Vercruysse var godt med fra start og kom til at sidde som tredje indvendigt de første 1800 meter af løbet – efter føringsskift røg Confidence en plads tilbage.

I opløbet var førerhesten træt – udvendigt kæmpede tre heste hårdt, mens Confidence fik angrebsplads indvendigt.

Der var dog ikke meget skud i den danskejede traver, der passerede målstregen som nummer fem i 1.14.6/2850 m – der var 1.700 Euro i femtepræmie – eller 12.600 kroner.

Løbet vandtes i en meget tæt opløbskamp af Alinéa med Charles Bigeon i 1.13.7/2875 m – en vinder til 10 gange pengene foran norske Rebella Matters og franske Elu de Dompierre.