TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Commit Boom Bay med Lønborg

af | 12. jun 2018 | Nyheder

Sidste års vinder af Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix, Commit Boom Bay, er selvfølgelig også på plads i 4-årsprøverne – for første gang med Henrik Lønborg i sulkyen.

-Jeg kører helst ikke i Århus; det overlader jeg til dem, der er vant til at køre på banen og derfor har jeg lavet en aftale med Henrik Lønborg, siger Commit Boom Bays træner, Nicolaj Andersen.

-Steen Juul kørte hende i fjor i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix og han fik også tilbuddet i år, men var optaget, så nu blev det Lønborg i stedet.

Commit Boom Bay efter sejren i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. Foto: Ole Hindby

Commit Boom Bay (ENS Snapshot) sæsondebuterede for nylig i et Liga 2-løb på Fyn, hvor hun blev nummer fire bag VM Viking Cup i tiden 1.14,0a/2140 meter og har iflg. Nicolaj Andersen taget starten rigtig fint.

-Hun var en lille smule tung bagi, hvilket vi selvfølgelig har arbejdet på og hun gik sit sidste arbejde i går, hvor jeg var meget tilfreds med hende.

-Jeg glæder mig til at starte Commit Boom Bay; det er jo det her, vi har arbejdet på hele vinteren og hun har jo tidligere vist, at hun er blandt de bedste hopper i årgangen, slutter Nicolaj Andersen.