TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Commander Crowe faldt med ære

af | 5. okt 2014 | Nyheder

 Det lykkedes ikke for 11-årige Commander Crowe med ôrjan Kihlström at vinde sin sidste start på europæisk jord, da den søndag eftermiddag startede i Gran Premio Turilli på Capannelle-banen i Rom.men Commander Crowe havde stor ære af sin andenplads.

I normal forfatning havde Commander Crowe fundet søndagens løb – ligeså let som storken snapper frøer.

Prussia henviser Commander Crowe til andenpladsen Foto Gerard Forni

Prussia henviser Commander Crowe til andenpladsen Foto Gerard Forni

Men mange hårde løb sidder i kroppen på den 11-årige svenske publikumsyndling, der ikke er lige så skarp som han var engang – med alderens ret-.

Efter en rolig start kørte Kihlström fremad efter 500 meter og forsøgte at tage spids fra førende Napoleon Bar med Enrico Bellei.

Det mislykkedes – og Commander Crowe kom til at sidde i dødens.

Napoleon ar meldte pas ved indgangen til opløbet, mens Commander Crowe angrebet af Prussia med Roberto Andreghetti gik frem.

Snart stod det klart, at Prussia (Ken Warkentin) var den stærkeste, og den 5-årige hoppe sejrede i 110.9a/1640 m foran Commander Crowe i 1.11.0, mens Erik Bondo fik endnu en topplaering, da hans ouvre (Piccardo) med Federico Esposito sluttede godt af til tredjepladsen i .11.1.

Napoleon Bar sluttede på en sjetteplads i 1.11.5.

Commander Crowe sendes nu til USA den 15.oktober, hvor han først skal starte i den genopstandne Yonkers International Trot den 25.oktober, og siden i Breeders Crown på The Meadowlands den 22. november.

Se Gran Premio Turilli på dette link – klik her