TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Christian og Louise på vinderpladsen

af | 8. okt 2017 | Nyheder

Christian Lindhardt og Aarhus-pigen Louise Lundgaard sørgede for at det blev til danske sejre, på Bahrenfeld-banen i Hamburg søndag eftermiddag.

Det var et flot program, der blev budt på i Hamburg søndag eftermiddag, og ikke kun i hovedløbet, var der gode penge at køre om.

Christian Lindhardt vandt således et 2-årsløb, Orakel der Zweijährigen med debutanten Northern Charm (Muscle Hill) i 1.14.9 kort, men dog sikkert foran Mister F Daag (Conway Hall) med Robin Bakker.

2-årige Northern Charm med Christian Lindhardt vinder sin debut i 1.14.9a/1689 m

Christian Lindhardt opnåede en andenplads på dagen med Litana, mens Johnny Takter fik samme placeirng med staldens Mac Smiley.

Christian Lindhardt var også ude med O’Grady i hurtigløbet.

Parret var med i kampen om sjeren, men kræfterne rakte ikke til i løbets sidste fase, og O’Grady sluttede på en tredjeplads. Løbet vandtes af Uzo Josselyn, som Robert Bergh skulle have kørt, men da han ikke kunne nå frem, var det Bjørn Goop, der sad i sulkyen. På andenpladsen fulgte Star Advisor Jolie med Kim Eriksson. Der var 4.000 Euro i tredjepræmie til O’Grady.

Desværre svigtede tidtagningen i løbet,

Louise Lundgaard i vindercirklen efter sejren med Edo Venus. Screendump

Louise Lundgaard, der for anden gang inden for kort tid var hentet ned for at ride i monté-løb i Hamburg, kom også på vinderpladsen.

Denne gang skulle Aarhuspigen ride Edo Venus, og det resulterede i en sikker sejr i fine 1.12.971680 m auto.

Længe var Outsider med Christina Lindhardt med fremme, men i opløbssvinget var den mør og sluttede på en fjerdeplads i 1.14.1.