TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Christian Lindhardt stopper hos Lasbek

af | 11. okt 2018 | Nyheder

Med omgående virkning er Christian Lindhardt fratrådt som privattræner hos milliardæren Günther Herz og hans Gestüt Lasbek i Tyskland.

Christian Lindhardt i Lasbek-farver

-Beslutningen er taget her til middag, og Christina og jeg stopper med omgående virkning, fortæller Christian Lindhardt til travservice.

-Jeg har underskrevet en fratrædelsesaftale, hvor jeg har bundet mig til at ikke at udtale mig om de nærmere omstændigheder, og den aftale respekterer jeg, siger Christian Lindhardt videre.

-Hvad der nu skal ske aner jeg ikke. Det hele er så nyt, så vi har slet ikke haft mulighed for at overveje noget, men vi er åbne for ideer og jobtilbud. Heldigvis er vi økonomisk sikret i et stykke tid, så vi har mulighed for at overveje fremtiden nøje, siger Christian Lindhardt.

Christian Lindhardt tiltrådte stillingen hos Günther Herz og Gestüt Lasbek den 1. marts 2016, og i 2017 vandt stalden bl.a. det tyske Hoppe Derby.

Northern Charm med Christian Lindhardt vinder foran Dontpaytheferryman med Birger Jørgensen på Lunden Foto Martin Timm Holmstav

I år så 3-åringen Northern Charm ud til at skulle kunne blive et godt kort til det tyske Derby, idet den indledte sæsonen forrygende.

Northern Charm startede med sejr på Lunden i et Breeders Course-forsøg, og vandt derefter Pay Dirts Mindeløb i Skive inden han vandt finalen i Breeders Course på Åby i flotte 1.12.3a/1640 m, men i juni måned fik hesten en skade, der satte den ud af spillet.

Da flere af Lasbek-hestene er svenskregistrerede har Christian Lindhardt ofte haft heste til start i Sverige og alene i år er det blevet til 8 sejre i 26 starter – det giver en sejrsprocent på 31 – og 1.15 mio. SEK i indkørte præmier.

Så sent som i aftes sendte Christian Lindhardt den 2-årige Osoma ud på Jägersro, hvor den med Peter Ingves i sulkyen sejrede i et Breeders Course-løb i 1.14.0a/1640 m.