TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Charly er tilbage!

af | 1. sep 2016 | Nyheder

Frankrigs bedste 4-årige traverCharly du Noyer var tilbage i løb tirsdag eftermiddag efter en fire måneders pause, og vandt en sikker sejr på Vincennes.

Med sejre i bl.a. Criterium des 3 Ans og Criterium des 4 Ans har Ready Cash-sønnen Charly du Noyer for længst slået sit navn fast som årgangens tophest, og det var da også legeværk for den brune hingst, da den efter en løbspause på fire måneder igen var til start på Vincennes.

Med Yoann Lebourgeois i sulkyen sejrede Charly du Noyer sikkert i Gruppe II_løbete Prix Jules Thibault med en førstepræmie på 54.000 Euro.

Vindertiden var behersket – 1.15.2/2700 m – på andenpladsen løb Cahal des Rioults (Password) med Jean Philippe Monclin 1.15.7. Såveæ Charly du Noyersom Cahal des Rioults  trænes af Philippe Allaire.

Så sikkert vandt Charly du Noyer Prix Jules Thibault på Vincennes torsdag eftermiddag. Foto Geny.com

Så sikkert vandt Charly du Noyer Prix Jules Thibault på Vincennes torsdag eftermiddag. Foto Geny.com

Charly du Noyer har nu startet 20 gange i karrieren og har sejret 9 gange. Det er i alt blevet til 529.440 Euro – rekorden er 1.11.6.

Næste start kan blive Prix de l’Etoile den 18. september på Vincennes . her er der 240.000 Euro i samlet præmiesum og derefter gælder det kvalifikationen til UET Grand Prix den 27. september.

Finalen i UET Grand Prix køres på Vincennes den 14. oktober om 400.000 Euro.