Fik du tjekket denne historie??

Der er lagt op til en millionpulje i søndagens internationale V75-spil, der afvikles i forbindelse med Copenhagen Cup-dagen på Charlottenlund Travbane. Vi hjælper på vej med nogle oplysninger om gæstende heste.

6 Heart of Steel med Peter Untersteiner vinder Copenhagen Cup 2020. Foto Burt Seeger

I fjor gav V75-spillet på Copenhagen Cup-dagen 196.842 kroner for 7 rigtige – 876 kroner for 6 rigtige og 68 kroner for 5 rigtige.

I fjor var der blot en enkelt overraskelse, og den var også stor – det var 6 Heart of Steel med Peter Untersteiner, der vandt Copenhagen Cup og sejren betød, at V75-værdien steg fra 3.034 kroner til 175.651 kroner!

I år er der mange flere gæstende heste – især sydfra end i fjor – og vort gæt er, at der kan blive en millionudbetaling i V75-spillet!!

Vil du forberede dig bedst mulig til søndagens V75-spil på Charlottenlund Travbane er der flere muligheder.

Du kan støtte dig til baneprogrammet eller Derby25-programmets oplysninger og tips.

Lundens baneprogram – klik her

Derby25-progam – klik her

Eventuelt har du abonnement på svenske Travronden eller norske Trav og Galop Nytt, der også har tips til løbsdagen.

Og du kan lave et selvstudie af deltagerne – og her kan vi give dig nogle værktøjer.

Hvis du vil tjekke tidligere løb på video af svenske og danske deltagere, så er hjemmesiden fasttrackracing.dk hjælpemidlet.

Her kan du let søge videoklip fra løb i Danmark og Sverige – følg dette link – klik her

Anderledes er det med de gæster sydfra, men vi har forsøgt at finde videoklip fra enten den seneste start af en give  hest – eller fra af dens bedste præstationer.

Link åbner i nyt vindue, så du let kan finde tilbage til travservice og næste video – løb var Wolvega vises dog på siden

V75-1:

5 Ol Dono Lengai – den tyske hest har samlet på førstepladser. Den vandt sin sæsondebut den 25. april på Mariendorf-banen i Berlin  se løbet – klik her

V75-2:

8 Epona du Passage – har startet på græsbaner i de sidste tre starter – var senest en god nummer fire – klik her

9 Belle Emotion – Startede senest på Vincennes og løb 1.12.5/2700 m volte – ingen dårlig præstation – klik her

11 Dextase Montaval – Kommer som Epona du Passage fra starter på græs – startede senest i søndags på Bernay i samme løb som danske Confindence, der blev nummer tre. Klik her

V75-3

3 Digne et Droit – var med i Gruppe II-løbet, Criterium de Vitesse de Basse-Normandie den 2. maj, hvor bl.a. Copenhagen Cup-deltagerne Bahia Quesnot og en anden tophoppe, Billie de Montfort sluttede bag Digne et Droit, der blev nummer tre. Nummer to i løbet var i øvrigt Valokaja Hindø – klik her

5 Panoramic – Kommer fra sikker sejr i Holland på Victoria Park i Wolvega

7 Halva von Haithabu – senest nummer to i Gelsenkirchen – sluttede 2020 med en andenplads i Charlie Mills Memorial i Berlin, hvor også Bvlgari Peak var til start med Steen Juul – se dette løb – klik her

V75-4:

5 Bengurion Jet – vandt en overlegen sejr på Agnano-banen i Napoli den 2. maj, hvor den slog den italienske derbyvinder fra i fjor, Bleff Dipå – vindertid 1.12.7a/2100 m – vandt den 28. marts i Torino i 1.12.4a/2060 m. – se løbet fra Napoli – klik her

8 Gold Cap BR – endnu en hest med frisk sejr fra Victoria Park, Wolvega – klik her

V75-5

1 Venture Kapital – kommer med 9 sejre i træk – her den næstsidste sejr i Berlin – klik her

2 Badoglio Luis – fem sejre i 8 starter i år – her den seneste på La Maura-banen i Milano – klik her

7 Edens Boy – 9 Julnick Shark – startede senest I samme løb på Victoria Park, Wolvega hvor Edens Boy sejrede – klik her

V75-6

1 Denicheur du Vif – kommer fra en andenplads på Vincennes, hvor den var nummer to til svenske Wild Love – se løbet – klik her

9 Bahia Quesnot – vandt i januar verdens største monté løb, Prix du Cornulier – har siden da ikke vist de helt store præstationer. Senest startede hun i søndags i Prix Kerjacques på Vincennes – se løbet – klik her

10 Zaccaria Bar – ret ustabil, men på sine gode dage en tophest, der var nummer to til Billie de Montfort i Torino i Gran Premio Costa Azzurra – se løbet – klik her

V75-7:

11 Rock My Dreams – Ustartet I år, men  i rutine/prøveløb den 25. april i Berlin, hvor den noteredes for 1.17.3a/1900 m  – video fra sejr i Berlin den 25. oktober – klik her