Captain Morgan sidst i sæsondebut

Norskejede Captain Morgan, der på grund af en misforståelse ikke blev tilmeldt Jydsk 4-årings Grand Pix, sæsondebuterede i fredags på Åmål-banen i Sverige, hvor den var sidst over mål, men faktisk leverede en OK indsats.

Captain Morgan .Foto: Flemming Andersen

Captain Morgan (SJ’s Caviar), der nu trænes i Norge af Sigbjørn Kolnes, skulle have sæsondebuteret i 4 års Prøven i Aarhus midt i juni, men blev på grund af en misforståelse ikke anmeldt til Pointberegningen.

Nu fandt sæsondebuten i stedet for sted på 800 meter-banen Åmål i Sverige, hvor Captain Morgan i fredags startede i et løb over 2080 m auto fra spor 7 med Ole Johan Østre i sulkyen.

Captain Morgan blev sat af ude i tredje spor, hvor Østre forsøgte at nå frem til dødens. Efter omgangs kørsel opgav han og bakkede ned som sidste hest.

Captain Morgan fulgte godt med et tæt pakket felt, men var sidste hest over mål – dog i lige klumpen af heste og fire længder efter vinderen, der løb 1.14.3, mens 7 Captain Morgan noteredes for 1.14.7. Se løbet på dette link – klik her

-Hesten var fint gående, men det blev et umuligt løb. Efter planen skal Captain Morgan starte næste gang på Ørebro den 12. juli, og derefter i Derbyprøven. Vi har allerede tilmeldt ham til Pointberegningen og fået accept fra Sportssekretariatet, så denne gang kommer vi ikke for sent, siger  ejeren, Camel Benkheira til travservice.