TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Candy La Marc var bedst

af | 15. sep 2018 | Nyheder

Lars Marcussens Candy La Marc til tops i Modstrøm Aalborg Hoppechampionat.

Startporene blev helt ventet afgørende i Hoppechampionatet, hvor Candy La Marc (Scarlet Knight) med spor 6 blev kørt offensivt fra start af Birger Jørgensen.

Gordon Dahl bag Cinderella var ikke interesseret i at udfordre favoritten, der blev sluppet til spids ud af første sving og så var meget afgjort.

Foto: Hesselborg Foto.

Efter en hård åbning i 10-tempo de første 500 meter, fik Birger Jørgensen taget tempoet ud af løbet og kilometeren blev således passeret efter 1.14,6 – nu med Commit Boom Bay som første hest i andet spor og Carna Sensei i ryg på denne.

Ind i sidste gik Nicolaj Andersen tættere frem til den førende og vi fik den ventede duel mellem de to millionærhopper, men midt på opløbet måtte Commit Boom Bay slippe grebet og i kampen om andenpladsen måtte Hoppe Derby-vinderen på de sidste meter se sig passeret af Carna Sensei, der leverede et fint indtryk i sin første start for Steen Juul.

Carna Sensei kom faktisk ganske tæt på til slut, men Candy La Marc holdt sig foran – begge heste fik noteret tiden 1.13,7a/2140 meter.

Foto: KM FOTO

–Det gik vældig stærkt de sidste 7-800 meter (Fast Tracks Søren Aaen havde 1.10,2-10,3 de sidste 700 meter på sit stopur, red.), men jeg var  nu ikke i tvivl. Jeg kunne se, at Steen var foran Nicolaj, men jeg havde en fornemmelse for, at det var os, der ramte målstregen først, sagde Birger Jørgensen til Fast Track i sejrsinterviewet.

-Jeg har glædet mig til at køre Candy La Marc igen. Lars har tigget mig så mange, om jeg vil tage en tur til Sverige, men der kan jeg ikke gøre en forskel. De er så rutinerede og kender hinanden så godt, så lad dem bare få lov til at køre.

-Jeg var indstillet på at køre lidt med fra start og se hvad der skete. Jeg vidste jo ikke om Gordon ville slippe, men siden hen måtte jeg bare sidde og prøve på at administrere det, der var at køre med.

Candy La Marcs opdrætter, ejer og træner Lars Marcussen var selvfølgelig også lykkelig for sejren, der betød, at Candy La Marc rundende 2 millioner kroner i indkørte præmier.

-Det er så skønt at være her – vi elsker at være i Danmark – og tænker overhovedet ikke på pengene, når vi er ude, sagde Lars Marcussen.

Foto: Hesselborg Foto