TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Candy la Marc til Aalborg

af | 3. sep 2018 | Nyheder

Efter den skuffende placering i Derbystoet på Jägersro har Lars Marcussen nu sigtet indstillet på en start i Aalborg Hoppe Championat med Candy La Marc.

-Det var ærgerligt, det gik som det gjorde, men det kan vi ikke gøre noget ved. Vi tabte jo i realiteten muligheden for en topplacering, da vi ikke vandt Prøven til Derbystoet, for nu fik hun et dårligt startspor, siger Lars Marcussen mandag formiddag til travservice.

-Candy la Marc var slet ikke træt efter løbet, hvor hun jo kom til at sidde fast bag favoritten Vamp Kronos, der må have haft en dårlig dag. Næste start for Candy la Marc bliver Hoppe Championatet i Aalborg, siger Lars Marcussen videre.

Men hvem der skal køre Candy la Marc i Aalborg er et uafklaret spørgsmål.

Birger Jørgensen har kørt Candy la Marc i flere løb. KB Foto

-Birger Jørgensen får tilbuddet, men han har jo hidtil kørt CD, som om han takker ja til os er jo ikke sikkert, så vi må se, hvem det så kan blive, siger Lars Marcussen videre.

I Derbystoet startede Candy la Marc for første gang uden forsko, og forskoene ryger også af i Aalborg, og det gør bakskoene med stor sandsynlighed også.

Med den danske Hoppe Derbyvinder Commit Boom Bay og Candy la Marc på startlinjen, vil der være lagt op til et brag af et væddeløb i Aalborg Hoppechampionat lørdag den 15. september.