TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Calle Crown favorit på Vincennes

af | 15. dec 2018 | Nyheder

Great Challenger-sønnen Calle Crown er favorit i Prix Oscar Collard, der køres som 5. Løb på Vincennes i eftermiddag – her er to andre heste med dansk tilknytning også til start.

Calle Crown med Jan Michel Monclin i sulkyen vandt sin første start på Vincennes sikkert i flotte 1.12.5/2700 m.

I eftermiddag har Calle Crown, der er opdrættet af Helle og Lene Hjorth, muligheden for at øge sin startpræmiesum med 42.750 Euro – eller omkring 315.000 kroner.

42.750 Euro er nemlig førstepræmien i 4-5 års-løbet, Prix Oscar Collard, der køres som 5. løb på Vincennes med start klokken 15.45.

Det er fjerde gang Tomas Malmquist-trænede Calle Crown starter på Vincennes – hidtil er det endt i en sejr og to andenpladser, hvad der har givet 77.250 Euro i præmier.

Ved sejren sad franske Jean Michel Monclin i sulkyen, og det gør han også i eftermiddag.

Calle Crown går da også til start som en af favoritterne –en anden favorit er Dorgos du Guez med Jean Michel Bazire, der ganske vist galoperede i sin sidste start, men ellers har vundet 6 sejre i de seneste 8 starter!!

Feltets øvrige danske islæt er Baltic Stables Flying Fortuna (Muscles Yankee) med Yoann Lebourgeois samt Current Affair (Love You) der er opdrættet af Panamera Racing,  og får Franck Ouvrie i sulkyen, men ingen af disse tillægges ikke de store chancer.

Tomas Malmqvist sender i øvrigt ikke færre end fire heste til start i dette løb – udover den danske trio er det Uncertain Age med David Thomain.

Ud af feltets 15 heste er de otte svensktrænede – bl.a. Peter Untersteiners Generaal Bianco, der skal køres af Franck Nivard, der godt kan blande sig i afgørelsen.

DanToto har V5-til løbene på Vincennes – 1. afdeling er dagens 2. løb med start klokken 14.05.