TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bvlgari Peak på Grosbois

af | 17. jan 2018 | Nyheder

Derbyvinderen Bvlgari Peak er sendt til den svensk/franske træner Anders Lindqvist på Grosbois for at træne i vintermånederne.

Bvlgari Peak med Anders Lindqvist. Foto privat

Sammen med Takethem ankom Bvlgari Peak i fredags til Grosbois – det store træningscenter uden for Paris – hvor den danske derbyvinder i de kommende måneder skal trænes af velkendte Anders Lindqvist.

-Allerede dagen efter kørte jeg med ham. Han var lidt varm til at begynde med, men nu går det bedre. Bvlgari Peak er ved at lære at slappe af, når han er på banen, siger Anders Lindqvist til travservice.

Det er for at ”opdrage” Bvlgari Peak bedre, at Steen Juul i samråd med ejeren Mona Zaremba har valgt at sende Ready Cash-sønnen til Anders Lindqvist.

-Lindqvist er en erfaren mand, og han skal nok få sat skik på Bvlgari Peak og få den ordentligt uddannet, siger Steen Juul, der pt er på sidelinjen efter en hofteoperation i sidste uge.

Nogen starter bliver der dog næppe tale om for Bvlgari Peak.

Som Gruppe 1-vinder er han stort set udelukket fra de fleste løb på Vincennes – kun løbene for Bold Eagle og Co samt nogle åbne 5-årsløb for eliten er mulige løb, men der er dog startmuligheder i Belgien – hvis det skulle være.

Stald KTAS, der i lighed med tidligere år arrangerer tur til Prix d’Amerique, vil i øvrigt besøge Anders Lindqvist dagen efter det store løb, og har således muligheden for at se hvordan Bvlgari Peak arter sig i det franske.